Būvniecība, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

DemEko, SIA, demontāža, labiekārtošana, arboristi, azbesta apsaimniekošana

Alejas, Priežu 7, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-2111
Ēku demontāža, Demontāžas darbi, demontāža, nojaukšana, demontēšana. Teritorijas sakopšana, nojaukšanas darbi, dārza mājas, mājiņas, ēkas, šķūņi, rūpnieciskās ēkas. Teritorijas izlīdzināšana, planēšana, grunts pacelšana, grunts izvešana. Teritorijas sakopšana, zemes darbi, zemes līdzināšanas, attīrīšanas, izlīdzināšanas darbi.

Durvju centrs, SIA Andors birojs

Pakalniešu 7, Rīga LV-1024
Iekšdurvis, Iekšdurvju tirdzniecība, lētas iekšdurvis, Labas iekšdurvis. Koka durvis. Finierētas durvis, laminētās durvis. Durvis iekštelpām. Durvju noliktava. Durvis no Polijas, Poļu durvis, durvis no Ukrainas, Ukraiņu durvis. Iekšdurvis, istabas durvis, laminētas durvis, finierētas durvis, ozolkoka iekšdurvis, emaljētas bīdāmās

Latinwest, SIA

Ūdens 12-76, Rīga, LV-1007
Baseini, ūdenskritumi, strūklakas, pirtis, betonētie baseini, klimata kontroles iekārtas, saunas, tvaika kabīnes, sāls kabīnes, projektēšana, SPA vannas, SPA zona, SPA zonas elementi

HugeHalls, SIA

Ulbrokas 44a, Rīga, LV-1021
pvc hall, angāri, tenta angārs, аngārs, noliktava, noliktavas, paviljoni, tenti, teltis, jumti, pvc angārs, angāru būve, konstrukcijas, celtniecības, montāža, projektēšana, nojumes, telts, pvc telts, tenta telts, angāri un paviljoni, siltināti angāri, pusapaļie angāri, tenta angāri cenas, sendvičpaneļu angāru cenas, pvc angāri, angāru,

NA centrs, celtniecības instrumentu noma, serviss

Rīga
Celtniecības instrumenti. Elektroinstrumenti. Celtniecības tehnikas tirdzniecība. Celtniecības tehnikas noma. Celtniecības tehnikas remonts. Elektroinstrumentu tirdzniecība. Elektroinstrumentu noma. Elektroinstrumentu remonts. Vibroplates. Parketa slīpmašīnas. Alumīnija torņi. Kāpnes. Betona maisītāji. Aeratori. Aerators.

Latvijasmernieks.lv, SIA

E.Smiļģa 2a, Rīga, LV-1048
Jums interesē mūsu pakalpojumi? Mēs esam šeit, lai palīdzētu!:

Pilna mērniecības pakalpojumu pakete no būvniecības uzsākšanas līdz nodošanai ekspluatācijā.

MRT, SIA

Rencēnu 7b, Rīga, LV-1073
Ražošana:: ✓ 2000. sērija - IP20 zemapmetuma un virsapmetuma slēdžu un kontaktligzdas ar klasisku dizainu, pieejama baltā un krēmkrāsā. ✓ 2001. sērija - IP20 zemapmetuma slēdžu un kontaktligzdas ar modernu dizainu, pieejama 5 krāsās - balts, krēmkrāsas, platīna, alumīnija vai grafīta. ✓ IP44. sērija - IP44 virsapmetuma slēdžu un kontaktligzdas mitrām telpām un ārtelpām. Elegants un funkcionāls dizains, pieejams baltā vai pelēkā krāsā. ✓ Montāžas kārbas - ražojam gan zemapmetuma (betona un reģipša sienām), gan virsapmetuma kārbas. ✓ Kontaktligzdu bloki - komplektējam visdažādāko kombināciju kontaktligzdu blokus un būvlaukuma sadalnes līdz 125A gan pēc tipveida shēmām, gan pēc individuāla pasūtījuma. Plaša komplektējošo elementu noliktava ir par pamatu ātrai pasūtījumu izpildei.

 

Artisans Group, SIA

Ventspils 50, Rīga LV-1002
Apraksts:

"Artisans Group" ir 2013. gadā izveidota sertificēta celtniecības darbu kompānija, ar īpašu specializāciju būvobjektu vadības menedžmentā, objektu renovācijā un interjeru izbūvē. Kompānijas kodolu veido 5 būvniecības nozarē strādājoši speciālisti ar vairāk kā 15 gadu darba pieredzi būvniecības nozarē, kā arī atbalsta personāls, profesionāļi ar lielu darba pieredzi dažāda profila būvju celtniecībā un remontā. Tas garantē augstu darba kvalitāti, īpašu pieeju katra klienta vajadzībām un būves specifikai, kā arī adekvātus projektu īstenošanas termiņus.

Tavs Laikmets, SIA

Čiekurkalna 1.līnija 84, Rīga LV-1026
Preces un pakalpojumi:: ✓ jumta nesošo / nosedzošo profilu ✓ dažāda tipa sendviča paneļus ar poliuretāna un vates pildījumu ✓ kasetes ✓ nesošos, paliekošos veidņus ✓ metāla fasāžu apdares materiālus ✓ dzīvojamo ēku būvniecība ✓ komercobjektu būvniecība ✓ industriālo ēku būvniecība

Decon, SIA

Piedrujas 11, Rīga LV-1073
Apraksts:

SIA "DECON" piedāvā veikt šādus būvniecības pakalpojumus:

✓ jumta segumu ierīkošana un tirdzniecība; ✓ dažāda veida jumta renovācijas darbi.

Bezmaksas konsultācijas, objektu uzmērīšana, tāmēšana, dokumentu sagatavošana.

Orac Decor karnīzes, līstes, grīdlīstes, 3D paneļi, interjera dizaina salons

Mūkusalas 49 k.2, Rīga LV-1004
LATVIJĀ KOPŠ 1993. GADA: Latvijā kopš 1993. gada ir zināmas augstākās klases interjera apdares materiālu ORAC DECOR (Beļģija) kolekcijas - karnīzes, līstes, aizkaru karnīzes, grīdlīstes, LED apgaismojuma profili, 3D paneļi. Jau vairākus gadu desmitus ORAC DECOR ® ir pasaules mēroga līderis profesionālas iekšējās apdares materiālu ražošanā. Orac Decor kolekciju materiāli ir izturīgi, ērti, viegli uzstādāmi un praktiski lietojami.

Kaļķa māja, SIA

Piņķi, Priedaines 19, Babītes pagasts, Mārupes nov., LV-2107
Apraksts:

Esam oficiāls partneris Latvijā dabīgas siltumizolācijas ražotājam VESTAECO. Pie mums varat iegādāties augstvērtīgu kaļķa un māla produkciju no Igaunijas materiālu ražotāja SAVIUKUMAJA UKU. Esam gatavi vadīt ikvienas sarežģītības projektus. Lai mūsdienās celtās ēkas dzīvotu ilgus gadus, nepieciešams izmantot dabīgos būvniecības materiālus, kā koks, māla ķieģelis, akmens kaļķis, māls un dabīgās izcelsmes siltumizolācijas materiālus.

Sedums, SIA

Svētciems, Mehanizācijas 8, Salacgrīvas pagasts, Limbažu nov., LV-4033
Par uzņēmumu:

SIA "Sedums" ir būvniecības uzņēmums, kurš savu darbību uzsāka 1991. gadā. Mūsu galvenās vērtības ir pieredzes un kvalitātes savienojums, kas veido izcilu rezultātu darba objektos. Darbības profils - sākot ar biroja telpu remontdarbiem un pārbūvi, beidzot ar industriālo projektu realizāciju. Paralēli attīstām koka ēku ražošanu. 

Anekso, SIA

Krasta 60, Rīga, LV-1003
Mūsu mērķis:

Cilvēka dzīves kvalitātes paaugstināšana un uzlabošana, resursu taupīga izmantošana, atkritumu apjoma mazināšana un enerģijas atkārtota izmantošana.

Mūsu specializācija: ✓ Siltumsūkņi ✓ Biokanalizācija (bioloģiskā kanalizācija) ✓ Bioattīrīšanas iekārtas (bioloģiskās attīrīšanas iekārtas) ✓ Apkure ✓ Inženiertehniskās sistēmas ✓ Inženierkomunikācijas ✓ Gaiss - ūdens sistēmas ✓ Gaiss - gaiss sistēmas ✓ Ūdens apgāde ✓ Sadzīves kanalizācija ✓ Lietus kanalizācija ✓ Kondicionēšana ✓ Ventilācija ✓ Rekuperācija ✓ Renovācija ✓ Būvniecības darbi ✓ Betona pamati ✓ Stiegrošana, stiegrojums  ✓ Armēšana, armatūra ✓ Projekts ✓ Ārējie tīkli ✓ UK ✓ AVK ✓ UKT ✓ LKT

JJK Grupa, SIA

Daugavas 21, Madona, Madonas nov., LV-4801
Par uzņēmumu:

SIA "JJK Grupa" veic siltināšanas un bruģēšanas darbus, kā arī sniedz kanalizācijas izbūves pakalpojumus. Veicam darbus visā Latvijā!

Normunds Lindemanis, IDV

Rīga
Par mani:

Latvijas brīvo amatnieku brālība “Namdaris”, ir Latvijas Amatniecības kameras meistaru apvienība, kas piedāvā ēku renovācijas un restaurācijas pakalpojumus. Normunds Lindemanis pēc namdara profesijas iegūšanas, ieguvis lielu pieredzi Latvija un Dienvidvelsā. Apveltīts ar radošu domāšanu un ikvienu uzticēto darbu vairāk uztver kā mākslas darbu. Atvērts sadarbībai!

Garants LZ, SIA

Tārgale, "Vējrozes" , Tārgales pagasts, Ventspils nov., LV-3621
Par uzņēmumu:

SIA "Garants LZ" kopš 1994. gada nodrošina visa veida bruģēšanas darbus ar garantētu kvalitāti. Apkalpojam gan juridiskās, gan privātpersonas. Lietus ūdens un kanalizācijas izbūve. Dīķu rakšana un apkārtnes labiekārtošana. Ekskavatoru pakalpojumi - grāvju rakšana, zemes rakšanas darbi u.c.

IMRE, vispārējā būvniecība

Ganību 92, Liepāja LV-3411
Uzņēmumam ir vairāk nekā 10 gadu pieredze būvniecības jomā. Veicam:: ✓ pilna cikla būvniecības darbus, ✓ ēku rekonstrukcijas un remontdarbus, ✓ jumtu segumu nomaiņu, ✓ saules paneļu uzstādīšanu. Apraksts:

SIA "IMRE" sevi pierāda kā uzticams un konstruktīvs sadarbības partneris, kam būtiska profesionāla un godprātīga attieksme pret savu darbu, inovatīva domāšana un augsta piedāvāto pakalpojumu kvalitāte, kas viss kopumā veicinājis arī ārzemju partneru piesaisti. Uzkrātā pieredze būvniecības procesa organizēšanā un vadīšanā nodrošina piemērotākos un kvalitatīvākos risinājumus ideju īstenošanai.

Avesco Rent, SIA

Krasta 83, Rīga LV-1003
Apraksts:

Mēs apzināmies laika nozīmīgumu ikdienā, kad ātri jāsasniedz rezultāti uzņēmējdarbībā un jāiegūst kvalitāte jebkurā aspektā. Gadu gaitā gūtā pieredze ir palīdzējusi mums izveidot pasaules līmeņa klientu servisu, kas jums palīdzēs jebkurā brīdī, kad tas nepieciešams! Mēs būsim tavs būvniecības pasaules draugs un palīdzēsim tev kopā ar mums realizēt savu projektu! No projekta sākuma līdz tā noslēgumam mēs būsim tev blakus, lai atbildētu uz visiem taviem jautājumiem un panāktu, lai viss noritētu, kā plānots. Darām kopā! Mūsu celtniecības tehnikas nomas klāstā pieejami ekskavatori, iekrāvēji, teleskopiskie un universālie iekrāvēji, buldozeri un blīvētāji, kā arī ģeneratori.