Būvniecība, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Darba materiāli, SIA, būvmateriālu interneta veikals

Lokomotīves 26, Rīga, LV-1057
Būvmateriālu interneta veikals, mazumtirdzniecība, vairumtirdzniecība Rīga, Liepāja, Ventspils, Daugavpils, Rēzekne, Valmiera, Madona, Cēsis, Sigulda, Jelgava, Latvija, Lietuva, Igaunija. BAUROC, BBR, Fibo, Keraterm, Roclite, Ytong bloki, ekstrudētais putuplasts, ISOVER minerālvate, Paroc akmens vate, Putuplasts EPS, ROCKWOOL akmens

Dadsons, SIA

Atpūtas 4, Rīga LV-1002
Kokmateriālu tirdzniecība. Līmētas koksnes (koksne) izstrādājumi, (līstes, logi, profilētas brusas), skaidu (skaidas) granulas, šķelda, briketes, kurināmais. Kokmateriāli un to izstrādājumi. Celtniecības materiāli un to tirdzniecība. Kokmateriālu ķīmiskā apstrāde. Transports (transporta) pakalpojumi. Augstspiediena impregnēšana,

Amatas Energo Celtnieks, SIA

"Mežmuiža" , Aronas pagasts, Madonas nov., LV-4847

SIA "Amatas Energo Celtnieks" sniedz arī treilera pakalpojumus līdz 24 tonnām.

Apraksts: SIA "Amatas Energo Celtnieks" ir viens no energoapgādes uzņēmumiem Latvijā, kas specializējas elektroietaišu un energoapgādes objektu projektēšanā, izbūvē un apkalpošanā. SIA "Amatas Energo Celtnieks" pakalpojumi šobrīd tiek piedāvāti Vidzemes, Zemgales, Pierīgas un Latgales reģionos. Mūsu piedāvāto pakalpojumu klāstā ietilps dažādu energoapgādes objektu projektēšana, gan ārējo, gan iekšējo energotīklu būvniecība, dažādu energoobjektu, piemēram, ielu apgaismojuma uzturēšana un apkalpošana, profilaktisko mērījumu veikšana un citi līdzīga rakstura pakalpojumi. Vidsprieguma apakšstaciju būvniecība. Vidsprieguma gaisvadu līniju būvniecība. Vidsprieguma kabeļu līniju būvniecība. Kabeļu, gaisvadu līniju un apakšstaciju projektēšana.

Laktro, SIA

Dzirnavu 4b, Saldus, Saldus nov., LV-3801
Apraksts: SIA "Laktro" ir viens no nozīmīgākajiem lopkopības iekārtu un inventāra tirdzniecības, servisa un apkalpošanas uzņēmumiem Kurzemē. Pateicoties teicamam tehniskajam nodrošinājumam un zinošiem servisa speciālistiem, sniedzam ātrus un kvalitatīvus pakalpojumus. Izstrādājam projektus un konsultējam lauksaimniekus piena lopkopības iekārtu, kūts būvniecības jautājumos.

SwanGifts, SIA, reklāmas suvenīri

Vētras, Putnu 14, Mārupes pagasts, Mārupes nov., LV-2167
Apraksts:

SwanGifts ir prezentreklāmas uzņēmums, kurš specializējas īpaši pielāgotudāvanu un suvenīru izveidē. Mēs izceļamies ar savu personīgo attieksmi pret klientu darbības specifiku un vajadzībām, kā arī izvēlēto risinājumu pielāgošanas un izpildes ātrumu.  Kopš 2007. gada esam palīdzējuši daudziem simtiem uzņēmumu pārsteigt savus darbiniekus, partnerus un klientus ar atmiņā paliekošām un personificētām dāvanām. Savas darbības laikā, esam sastrādājušies ar klientiem visdažādākajās industrijās - telekomunikācijā, izglītībā, finansēs, būvniecībā, loģistikā, valsts institūcijās un citur.

Lai nemitīgi attīstītos, SwanGifts darbinieki katru gadu apmeklē prezentreklāmas izstādes Eiropā, tiekās ar sadarbības partneriem, lai uzzinātu par jaunāko nozarē, un meklē jaunus ražotājus arī Āzijas valstīs. Uzņēmuma galvenās vērtības ir pieredze un īpaši rūpīga pieeja savu klientu pasūtījumiem. Mēs vienmēr iedziļināmies klienta vēlmēs un cenšamies radīt to labāko. Priecīgi, apmierināti klienti sniedz lielāko gandarījumu.

Jau izsenis zināms, ka labas personīgās attiecības ir svarīgs aspekts ne tikai personīgās dzīves harmonizēšanā, bet arī veiksmīga biznesa uzsākšanā un turpināšanā. Mainoties vērtībām pasaules tirgos, pieaug darbinieku vērtība, kas tieši ietekmē uzņēmuma sasniegtos rezultātus.

Iekšējās un ārējās labsajūtas kultivēšana savstarpējās attiecībās ir kļuvusi par vienu no uzņēmējdarbības pamatblokiem, un tieši šī ir kategorija, kurā esam kļuvuši par ekspertiem. SwanGifts ar prieku ir gatavs palīdzēt ikvienam uzņēmam kļūt personīgākam un ietērpt savu pateicību darbiniekiem un klientiem ne tikai vārdos, bet arī skaistās dāvanās.

GSA projekts, SIA

Pulkveža Brieža 9A - 9, Rīga, LV-1010
Pakalpojumi: ✓ Būvprojekta vadība ✓ Pilna būvprojekta izstrāde ✓ Interjers ✓ Arhitektūra ✓ Autoruzraudzība ✓ Klienta interešu pārstāvniecība būvniecības procesā Arhitektūra un projektēšana:

Vairāk nekā 30 gadu pieredze, esot uzticamam partnerim un pildot vadošo lomu būvprojektu izstrādē, vadībā un realizācijā. Uzkrātā pieredze ļauj realizēt ieceres, radot funkcionālu un augsti kvalitatīvu telpu un vidi. Darbības laikā izstrādāti daudzveidīga mēroga un profila risinājumi, sākot no privātiem interjeriem un individuālajām dzīvojamām mājām līdz liela apjoma budžeta, valsts un pašvaldību pasūtījumiem ar apjomīgiem projektēšanas un realizācijas termiņiem.

Baltic Abrasives, SIA, Smilšpapīra bāze

Kārļa Ulmaņa gatve 2, Rīga LV-1004
Produkcija:: ✓ Dimanta diski ✓ Griezējdiski ✓ Slīpdiski ✓ Pašlīmējošie abrazīvi ✓ Slīpkluči un slīpšvammes ✓ Slīplentes ✓ Smilšpapīrs ✓ Piederumi un spec produkti ✓ Urbji Par mums: Smilspapirubaze.lv piedāvā klientiem profesionālās klases abrazīvos materiālus par pieejamu cenu, nodrošinot labāko cenas, kvalitātes attiecību tirgū. Nodrošinām ar abrazīviem gan profesionālus kokapstrādes un metālapstrādes uzņēmumus, būvniecības pakalpojumu sniedzējus, amatniekus, gan arī tirdzniecības, nomas uzņēmumus u.c. Veicam operatīvu pasūtījumu izpildi un meklējam piemērotāko risinājumu katrai konkrētajai klienta vajadzībai.

Kates plates, SIA, Veikals-noliktava

Uriekstes 2A, Rīga, LV-1005
Apraksts: SIA Kates Plates mēbeļu materiālu tirgū darbojas jau kopš 1997. gada. Uzņēmuma pamatdarbības virziens ir plātņveida materiālu tirdzniecība mēbeļu ražošanai un celtniecībai. Mēs piedāvājam mēbeļu ražotājiem: skaidu plātnes, laminētas skaidu plātnes, finierētas skaidu plātnes, HDF plātnes, MDF plātnes, finierētas MDF plātnes, gruntētas MDF plātnes, MDF plātnes liektām detaļām (Fibraform), saplāksni, līmētas masīvkoka plātnes (ozols, osis, bērzs, priede, egle), ozola zāģmateriālus, AGT plātnes, apdares maliņas (dabīga koka, PVC, ABS), rorskaidu plātnes, Alpi Lignum nažfinierus, plastikātus un līmes. Celtniecības materiālu sortimentā: OSB/3 plātnes, Durelis plātnes, Clic Wall sienas paneļi un sijas.

Oferte AGL, SIA

Draudzības aleja 15-9, Jēkabpils, Jēkabpils nov., LV-5201
Produkti:: ✓ Rekultivācijas frēzes ✓ Akmens frēzes ✓ Meža frēzes/ Mulčeri ✓ Tranšeju racēji ✓ Laukkopības frēzes ✓ Dārzkopības frēzes ✓ Apkures katli Apraksts:

Par "OFERTE AGL": Lietota tehnika. Rekultivācijas frēzes, akmens frēzes, meža frēzes. Laukkopībai. Dārzkopībai. Dārzam. Būvniecībai. Jaunums! Apkures katli.

Brikers Latvija, SIA, Rīgas birojs

Granīta 13, Rīga LV-1057
Par uzņēmumu:

SIA "Brikers Latvija" ir lielākais bruģakmens, apmaļu, labiekārtošanas elementu un citu betona produktu ražotājs Latvijā. SIA "Brikers Latvija" piedāvā visplašāko produkcijas klāstu, piedāvājot ne tikai pelēko un ekonomisko bruģi, bet arī krāsainu un ekskluzīvu bruģi. Mūsu bruģi plaši izmanto gan pašvaldības, gan lielākie būvniecības uzņēmumi. Plašs piedāvājums arī privātpersonām.

Mūsu dabā ir gan realizēt, gan arī realizēties – bruģis mums ir radošs akmens, tāpēc tirgū ienesam tādas iespējas, kādas Latvijā vēl nav bijušas. Jau savos sākumos 2008. gadā ieviesām Retro apdares bruģi un Colourmix krāsainību, tad Comfort outline, un cauri gadiem aizvien dažādojam bruģa formas, ieskaitot trijstūri un sešstūri, un mums ir arī īpašas apmales - krāsainas.

DLL serviss, SIA

Aviācijas 10, Jelgava LV-3002
Apraksts: DLL Serviss Latvijā darbojas no 2003. gada. Esam vadošais uzņēmums degvielas uzpildes iekārtu un degvielas uzpildes staciju aprīkojuma piegādē Latvijas degvielas tirgotājiem. Nodrošinām 24h servisu visā Latvijas teritorijā.

TechLine, SIA, Industriālie antikorozijas pārklājumi

Duntes 11, Rīga, LV-1013
Preču grupas: ✓ Antikorozijas krāsas: metāla un betona konstrukciju antikorozijas pārklājumi, ķīmiski noturīgi un karstumizturīgi segumi ✓ Uguns aizsargkrāsas: Metāla konstrukciju un koka uguns aizsargkrāsas, ūdens un šķīdinātāja bāzes pretuguns aizsargsegumi ✓ Stikla šķiedras izstrādājumi: redeles, sieti, kāpnes, konstrukcijas, lūku vāki, caurules ✓ Betonēšanas veidņi: Kolonnu, sienu, pamatu betonēšanas veidņi, veidņu noma ✓ Ceļa, tilta, jumta segumi: hidroizolācijas materiāli, poliestera apakškārta, virskārta, bitumena un epoksīda gruntis, bitumena šindeļi ✓ Profesionālie degļi: Gāzes degļi, sildelementi, rezerves daļas ✓ Vārsti: drošības vārsti, spiediena kontroles vārsti, ķīļveida vārsti, lodveida vārsti, puspagrieziena vārsti, kontroles vārsti ✓ Zāliena režģi: režģi zālājiem, piebraucamajiem ceļiem un stāvvietām

Dzirnkalns, SIA

"Dzirkalns", Siguļi, Carnikavas pagasts, Ādažu nov. LV-2163
Par uzņēmumu:

SIA "Dzirnkalns" nodarbojas ar kamīnu, pavardu, krāšņu, podiņu krāšņu, būvēšanu, mūrēšanu un restaurāciju.

Siljurģimet, SIA, Metālizstrādājumu ražošanas, izgatavošanas cehs

Dzirnavu 10, Saldus, Saldus nov., LV-3801
Pakalpojumi:: ✓ Frēzēšana ✓ Virpošana ✓ Plazmas griešana ✓ Metāla locīšana ✓ Visa veida metāla metināšana Mūsu produkcija:: ✓ Degvielas mucas ✓ Inspekcijas lūkas (lūka) laivām, kuteriem (dažāda izmēra) ✓ Granulu tvertnes ✓ Ražojam pēc individuāla pasūtījuma

Mercell Latvia, SIA

Dzirnavu 37, Rīga, LV-1010

Mercell ir iepirkumu monitoringa pakalpojumu sniedzējs ar plašu informāciju par publicētajiem un aktuālajiem iepirkumiem vienuviet. Mums ir daudzu gadu pieredze elektronisko iepirkumu sfērā, kā arī mūsu rīcībā ir plašākā informācija par publiskajiem iepirkumiem, ļaujot mums sniegt veiksmīgus elektronisko iepirkumu risinājumus daudziem uzņēmumiem. Esam viens no vadošajiem iepirkumu informācijas piegādātājiem Eiropā, un, apzinoties klientu nepieciešamību pēc iepirkumu konkursu informācijas vienuviet, esam kļuvuši par veiksmīgāko informācijas piegādātāju un visizplatītāko elektronisko iepirkumu risinājumu pasūtītājiem un to piegādātajiem arī Latvijā. Mūsu risinājums nodrošina to, ka iepirkuma konkursa process norit elektroniski, caurskatāmi un droši. Šādā veidā tiek panākts efektīvāks iepirkums ar augstu drošību un kvalitāti, kā arī samazināts resursu patēriņš gan pircējiem, gan piegādātājiem.

Zaiga Ābele, arhitekte

Jāņa Čakstes 15-7, Dobele, Dobeles nov. LV-3701
Arhitektūras birojs piedāvā:: ✓ Sagatavot būvniecībai nepieciešamo dokumentāciju gan jaunu ēku būvniecībai, gan pārbūvei vai ēkas atjaunošanai ✓ Būvprojekta sastāvu pēc klienta vēlmēm – pilnā apjomā vai tikai arhitektūras daļa ✓ Sagatavojam apliecinājuma kartes vai paskaidrojuma rakstus ✓ Projekti tiek izstrādāti un saskaņoti atbilstoši LR Būvnormatīvu prasībām ✓ Elastīgs darba laiks, saskaņojam ar klienta iespējām ✓ Izbraucam uz objektu, apsekojam ēkas tehnisko stāvokli

3d birojs, SIA

1905. gada 5-7, Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
Apraksts: Arhitektūras un projektēšanas birojs „3d birojs” – uzticams sadarbības partneris dažāda mēroga projektu izstrādē, saskaņošana, vadīšanā un autoruzraudzībā. Sākot no gaumīgām privātmājām līdz pat apjomīgām sabiedriskām ēkām un citiem iespaidīgiem objektiem.

Automation Technology Solutions, SIA

Jaunā 78, Liepāja LV-3401
Apraksts:

Uzņēmums "Automation Technology Solutions" dibināts 2017. gadā, un kopš tā laika mēs esam apņēmušies piedāvāt augstākās kvalitātes elektriskos paneļus, tostarp sadales paneļus, MCC paneļus un PLC paneļus, būvniecību, uzstādīšanu un apkopi. Pakalpojumus sniedzam Latvijā, Eiropā un visā pasaulē.

Geolite, SIA, ģeoloģiskā izpēte

Jāņa Čakstes gatve 33, Rīga, LV-1076
Pakalpojumi: ✓ Ģeotehniskā izpēte ✓ Derīgo izrakteņu meklēšana ✓ Derīgo izrakteņu atradņu ģeoloģiskā izpēte ✓ Kūdras atradņu ģeoloģiskā izpēte ✓ Karjera projekts un dokumenti ✓ Atlikušo krājumu aprēķins Ģeoloģiskā izpēte:

Profesionāli un kvalitatīvi ģeoloģiskās izpētes pakalpojumi visā Latvijā. Ģeotehniskā izpēte, grunts izpēte pirms mājas būvniecības, derīgo izrakteņu atradņu izpēte, meklēšana, atlikušo krājumu aprēķins, inventarizācija, 3D modelēšana, derīgo izrakteņu ieguves projekts. Mēs esam viens no vadošajiem ģeoloģiskās izpētes uzņēmumiem Latvijā. Darbus veicam ļoti kvalitatīvi un ar augstu atbildību. Mums ir atbilstoši sertifikāti un licences darbu veikšanai.

AEG Projektu birojs, SIA

Ģimnastikas 44-3, Rīga LV-1004
Apraksts: Projektēšanas birojs SIA ”AEG projektu birojs” ar praktizējošiem sertificētiem būvspeciālistiem ir iekļauts Latvijas Republikas būvkomersantu reģistrā, un komandā ar sadarbības partneriem sniedz saviem klientiem projektēšanas pakalpojumus būvniecības nozarē. Uzņēmums piedāvā atbildīgi veikt būvprojektu izstrādi un vadību, sākot no priekšizpētes līdz būves nodošanai ekspluatacijā.