Būvniecība, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Jelgavas Impērija, SIA, Veikals

Turpinām strādāt klātienē!
Raiņa 32, Jelgava LV-3001
Skrūves, bultskrūves, uzgriežņi, dībeļi, paplāksnes, paplākšņi, kniedes, naglas, vītņstieņi, troses, ķēdes, skavas, apaļstieņi, štropes, vītņgrieži, griezējdiski, smilšpapīrs, slīpripas, siksnas, zāģi, sprostgredzeni, metāla leņķi, savilcēji, kalti, skrūvgrieži, celšanas aprīkojums, stiprinājumi celšanai, celtniecības āķi,

Uzkopšana un apsaimniekošana Spodre 7, SIA

Dignājas 3-7a, Rīga LV-1004
Uzkopšanas serviss Rīgā un tās apkaimē, profesionālā dzīvokļu uzkopšana, mājas uzkopšana, biroja uzkopšana, ofisa telpu uzkopšana, tīrīšana, regulāra ikdienas uzkopšana, ģenerāltīrīšana, kāpņu telpu uzkopšana, vasarnīcu uzkopšana, telpu uzkopšana pirms un pēc svinībām, uzkopšana, tīrīšana pēc remonta, tīrīšana pēc būvniecības darbiem,

Proffloor, SIA

Vienības gatve 32, Rīga LV-1004
Parkets, masīvkoka parkets, parketa dēļi, mozaīkparkets, ozola parkets, oša parkets, sarkankoka parkets, trīsslāņu parkets, parketa tirdzniecība, parketa ieklāšana, parketa dēļu ieklāšana, parketa atjaunošana, parketa labošana, parketa slīpēšana, parketa tonēšana, koka grīdu restaurācija. Dēļi, grīdas ieklāšana, koka grīdas, dēļu

Kalndruvas bloks, SIA

Kākciems, "Kalndruvas" , Ropažu pagasts, Ropažu nov.
Bruģis, Bruģa ieklāšana, likšana, uzlikšana, Bruģis ražošana, Bruģa ražotne, piegāde, Krāsainais bruģis, Krāsainā bruģa ieklāšana, likšana, uzlikšana, Betona bruģis, Bruģakmens, Bruģakmens likšana, ieklāšana, ražošana, Bruģakmens ražotne, piegāde, Koka bruģis, Koka bruģa ieklāšana, uzlikšana, Bruģēšana, Bruģēšanas darbi, Ceļa apmales,

Arkada Serviss, SIA, instrumentu darbnīca, veikals

Kārļa Mīlenbaha 16A, Rīga LV-1050
Jaunu, lietotu fasādes sastatņu tirdzniecība, Makita, BOSCH, BLACK DECKER, REBIR, Alko, STIGA u.c. firmu celtniecības elektroinstrumentu (instrumentu) un būvtehnikas noma: urbjmašīnas, perforatori, slīpmašīnas, ģeneratori, grunts blietēšanas iekārtas, alumīnija torņi uz riteņiem, zāģi, optiskie nivelieri, hidrauliskā stacija ar

Gintus, SIA, Mērniecība

Ozolnieki, Mežmales 9, Ozolnieku pagasts, Jelgavas nov., LV-3018
Pakalpojumi: Topogrāfiskā uzmērīšana Inženierģeodēziskie izpētes darbi Apakšzemes komunikāciju apsekošana un digitālā uzmērīšana Robežu uzmērīšana Ēku, konstrukciju, būvju elementu un ceļu ģeodēzisko izpildshēmu izgatavošana būvniecības procesā un pēc tā Sasniegumi: Uzņēmums ir piedalījies Via Baltic būvniecības vairākos posmos, Jelgavā Lielās un Dobeles ielas būvniecībā.

First Fly, SIA

Eimuri, "Lidlauki" , Ādažu pagasts, Ādažu nov., LV-2164
Apraksts: Pilotu skola "First Fly" savu darbību uzsāka 2006. gadā. Tās dibinātājs Anatolijs Perekriostovs ir profesionāls un pieredzējis pilots-instruktors jau kopš 1986. gada, kā arī ir viens no "Baltic Bees Jet Team" – pirmās civilās aviācijas augstākās pilotāžas grupas Baltijā – dalībniekiem. Vēloties dalīties savās zināšanās, prasmēs un pieredzē, viņš nolēma atvērt savu skolu, lai sniegtu iespēju ikvienam, kurš vēlas iepazīt pasauli no putna lidojuma, piepildīt savu sapni un iemācīties patstāvīgi vadīt lidmašīnu. Pilotu skolā "First Fly" pieredzējušu pilotu-instruktoru vadībā tu apgūsi pamata zināšanas par aviāciju un praktiskās iemaņas pašam vadīt lidaparātu. Izejot pilnu apmācību kursu, saņemsi ultravieglās lidmašīnas pilota licenci, kas ļaus tev brīvi ceļot pa visu Eiropas Savienību un gūt jaunus, neaizmirstamus iespaidus un pozitīvas emocijas.

INTRAC Latvija, SIA, Rīgas filiāle

Latgales 458, Rīga LV-1063
Produkti: ✓ Celtniecības un ceļu būves tehnika ✓ Iekrāvēji ✓ Dakšveida un teleskopiskie iekrāvēji ✓ Autoiekrāvēji ✓ Noliktavu tehnika ✓ Lauksaimniecības traktori un kombaini ✓ Harvesteri un forvarderi ✓ Mežizstrādes tehnikas aprīkojums un mērinstrumenti ✓ Aprīkojums tehnikai ✓ Rezerves daļas tehnikai (oriģinālās un alternatīvās) ✓ 24h serviss tehnikai

Baltic Pumps, SIA, Gruntsūdens pazemināšana, karjeru un ūdens sūkņu noma

Ventspils 55, Rīga, LV-1002
Piedāvājam:: ✓ Celtniecības maisījumu mašīnas ✓ Grunts ūdeņu atsūkšana un gruntsūdens pazemināšana ✓ Grindex sūkņi, drenāžas sūkņi, dubļu sūkņi ✓ Tranšeju atbalsta sienas ✓ Dīzeļdzinēju ģeneratori ✓ Noma Par uzņēmumu:

Vācu ražotāju "Putzmeister" un "Hüdig" dīleris Latvijā SIA "Baltic Pumps" galvenokārt nodarbojas ar celtniecības tehnikas tirdzniecību, nomu un servisu. No "Putzmeister" tehnikas klāsta klientiem tiek piedāvāta Estrika iekārtu sērija betona padevei, betona sūkņi un maisītājsūkņi, maisījuma padeves iekārtas un apmetuma iekārtas. Savukārt "Hüdig" ir pārstāvēts ar dažādas jaudas un modifikācijas gruntsūdens (ūdens) pazemināšanas iekārtām, kas darbojas ar elektromotora vai dīzeļmotora palīdzību, kā arī ar ieskalošanas sūkņiem. Vienlaikus ir pieejami arī GRINDEX iegremdējamie drenāžas un ūdens sūkņi, kā arī "SBH" tranšeju atbalsta sienas. Atkarībā no klientu vajadzībām, "Baltic Pumps" piedāvā gan jaunu, gan lietotu celtniecības tehniku. Daudzas iekārtas (gruntsūdens iekārtas, elektrostacijas, tranšeju atbalsta plāksnes, betona un apmetuma iekārtas) ir iespējams ne tikai iegādāties, bet arī izīrēt uz noteikta projekta realizācijas laiku.

MTE, SIA, Meliorācija, ceļu būve un uzturēšana, būvtehnikas pakalpojumi

Saules 67, Madona, Madonas nov., LV-4801
Pakalpojumi:: ✓ Meliorācijas darbi – būvējam, rekonstruējam, uzturam ✓ Autoceļi un laukumi – būvējam, rekonstruējam, uzturam ✓ Būvtehnikas pakalpojumi – plašs tehnikas parks ✓ Mežizstrāde – sagatavojam un pievedam ✓ Tilti – rekonstrukcija, remonts, uzturēšana ✓ Ūdenskrātuves un hidrobūves – būvējam, attīrām, labiekārtojam

Baltyre Latvia SIA, Riepas - diski - kameras / veikals - noliktava - serviss

Aviācijas 8, Jelgava, LV-3002
Apraksts:

SIA "Baltyre Latvia" ir viens no vadošajiem jaunu riepu, disku, kameru importētājiem un tirgotājiem Latvijā. Pie mums atradīsiet riepas:

✓ lauksaimniecības tehnikai un agregātiem; ✓ mežizstrādes tehnikai; ✓ industriālajai tehnikai; ✓ kravas mašīnām; ✓ vieglajām automašīnām un komerctransportam; ✓ motocikliem, kvadracikliem, mazajai dārza tehnikai.

Noliktavā Jelgavā pastāvīgi pieejams plašs preču sortiments, pieņemam individuālus pasūtījumus disku izgatavošanai atbilstoši jūsu tehnikai. Specializētā riepu servisā iespējams veikt riepu montāžu un remontu (arī vulkanizāciju) izmērā no 4" līdz 61". Preci ērti pasūtīt internetveikalā, nodrošinām piegādi Latvijā 1 darba dienas laikā.

Priežavoti, SIA

Zinātnes 19, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Par mums: SIA „Priežavoti” dibināts 1999.gada 13.oktobrī. SIA „Priežavoti” darbojas nozarēs - zāģmateriālu ražošana un privātmāju celtniecība savos Jauno projektu ciematos. SIA “Priežavoti” no 1999.gada ražo vietējam tirgum un eksportē plašu skujkoku sortimentu zāģmateriālus - zaļus, žāvētus un ēvelētus, kā arī taras dēļus, šķeldu un skaidas. SIA „Priežavoti” 2003.gadā sāk attīstību celtniecības nozarē un attīsta Jaunu privātmāju ciemata projektu Mārupē. No 2006.gada sāk attīstīt Jauno projektu privātmāju ciematu “Priežavoti” pie Salaspils ar 270 apbūves gabaliem klusā, saules gaismas pielietā meža ielokā Bajāros, Salaspils pagastā.

Zoltapp, UAB

V. Nagevičiaus g. 3, LT-08237, Vilnius
Zoltapp:

"ZOLT" ir ātrs, lēts un zaļš risinājums kā atbrīvoties no būvgružiem un lielgabarīta atkritumiem.

Atkritumu utilizācija un pārstrāde – viens no svarīgākajiem uzdevumiem, kas ietekmē apkārtējās vides aizsardzību un cilvēka veselību. "ZOLT" savieno pakalpojumu sniedzējus ar klientiem, lai abiem būtu ērtāk.

Putusiltinasana.lv

Ragana, Bērzu 6-7, Krimuldas pagasts, Siguldas nov. LV-2144
Pakalpojumi:: ✓ Poliuretāna putu siltināšana ✓ Ēku jumtu, sienu, pamatu siltināšana ✓ Komercēku, angāru un objektu fasāžu, jumtu, sienu, pamatu siltināšana ✓ Putu siltināšana Kas ir putu siltināšana?:

Poliuretāna putas ir viens no efektīvākajiem mūsdienu izolācijas materiāliem – ātri ieklājams, izturīgs un ilgmūžīgs, nodrošina hermētisku vienlaidu siltinājumu bez šuvēm, plaisām un tukšumiem uz jebkuras virsmas. Izsmidzinātas noteiktā biezumā putas kļūst arī par skaņas, tvaika un ūdens izolatoru, kas kalpo līdz 50 gadiem. Poliuretāns ir materiāls, kas sastopams mums visapkārt – mājsaimniecības precēs, apģērbā, automobiļos, sporta inventārā u.c. Poliuretāna putas plaši izmanto modernajā būvniecībā daudzviet pasaulē (ASV, Kanādā, Āzijā, Skandināvijā, Lielbritānijā u.c.), jo, pareizi iestrādājot, šis siltumizolācijas materiāls ļauj panākt augstu ēku energoefektivitāti un ievērojami samazināt apkures izmaksas. Putu siltināšanas pielietojums ir ļoti plašs – no pamatiem līdz jumtiem kā nelielās privātmājās un saimniecības ēkās, tā industriālos angāros. Poliuretāna putas veidojas divu polimēra grupas vielu – izocianāta un poliola – savienojuma rezultātā. Šīs divas komponentes tiek izsmidzinātas ar speciālu augstspiediena iekārtu, veidojot vienota slāņa izolācijas materiālu, kas nodrošina lielisku saķeri gandrīz ar jebkuru, arī nelīdzenu virsmu un būvniecības materiālu. Putu sastāvā nav ķīmisku šķīdinātāju, kā arī kaitīgu plastifikatoru, tām nepiemīt smarža. Putas ir ātri uzklājamas un sacietē jau 3 – 20 sekunžu laikā. Ražotāja garantija putu ilgstspējībai 25 gadi.

DVL, SIA

"Betona rūpnīca" , Smārdes pagasts, Tukuma nov. LV-3129
Uzņēmuma specializācija: Uzņēmuma specializācija ir betona ražošana (transportbetons, java, pamata bloku ražošana), kā arī inerto materiālu ražošana. Mazgāta smilts, oļu un šķembu ražošana. Papildus ražošanas darbam veicam arī betona piegādi Rīgas reģionā, Vidzemē, Zemgalē un Kurzemē. Par mums: Uzņēmums "DVL" ražo dažāda tipa transportbetonu, javu un pamata blokus. Ražošanā tiek izmantots sertificēts cements no „CEMEX”, kā arī sertificētas, mazgātas smiltis un šķembas, ko piegādā SIA „Veismaņi” un SIA „Garkalnes grants”.

Molits, SIA, Karjers

"Centra Sumatas" , Tārgales pagasts, Ventspils nov., LV-3621
Apraksts: SIA „MOLITS” ar smilts-grants karjeru izstrādi darbojas no 2005. gada. Apsaimniekošanā ir 4 karjeri, kuri atrodas Ventspils novadā. Karjeru izveides vietas ir rūpīgi izvēlētas, lai neradītu risku videi, taču vienlaicīgi apmierinātu uzņēmuma un klientu vajadzību pēc smilts, smilts-grants un citiem derīgajiem izrakteņiem. Karjeros nodrošinām pilnu servisu, saražotā materiāla uzskaiti, izvesto kravu fiksāciju, kā arī organizējam saražoto materiālu tirdzniecību un piegādi klientiem. SIA „MOLITS” piedāvā realizācijai plaša spektra augstas kvalitātes produkciju: melnzemi, šķembas, oļus, smilts un grants produkciju. Mūsu produkcija un tās pastāvīgā kvalitāte ir gadiem zināma daudziem sadarbības partneriem, kuri nodarbojas ar betona ražošanu, būvniecību un ceļu būvniecību. Viss produkcijas klāsts ir sertificēts. Sadarbojoties ar mūsu uzņēmumu, Jūs iegūsiet stabilu un ilgtermiņa partneri Jūsu biznesam.

ENTARIO, SIA

Krustpils 54e, Rīga LV-1057
Koksnes aizsardzības līdzekļi:

SIA ‘’ENTARIO’’ ir oficiālais Čehijas rūpnīcas ‘’Bochemie” pārstāvis Baltijā un nodarbojas ar koksnes un būvmateriālu aizsardzības līdzekļu tirdzniecību. Bochemit produkcija tiek plaši pielietota kokapstrādes uzņēmumos. Produktiem ir augsta kvalitāte, kas atbilst visām Eiropas prasībām un standartiem. Koksnes aizsardzības ķīmijas: ANTISEPTIĶIS kokam, pret pelējumu, impregnēšanai, aizsardzībai pret uguni vairumtirdzniecība.

Eurotehnika, SIA

"Nagliņas" , Krustpils pagasts, Jēkabpils nov., LV-5204
Apraksts: Vēršoties kompānijā “Eurotehnika”, jūs varēsiet iznomāt mūsdienīgu, modernizētu būvtehniku no vadošajiem Eiropas ražotājiem. Mēs esam gatavi piedāvāt jums specializētus operatorus, kas profesionāli veiks visus nepieciešamos darbus. Jau vairākus gadus piedāvājam būvniecības tehnikas pakalpojumus visā Latvijas teritorijā, kā arī veic nogāžu un būvbedru nostiprināšanu ar metāla vai PVC atbalsta rievsienu paneļiem, kurus varam gan atstāt kā paliekošu atbalsta sienu vai izīrēt uz darbu veikšanas periodu, kas ļauj samazināt būvniecības izmaksas.

Betonblock, SIA

Siguldas 6d, Daugavpils, LV-5404
Par uzņēmumu: SIA "Betonblock" uzņēmuma specializācija ir betona ražošana. Betona smilts, šķembas, grants tirdzniecība un piegāde.

MetalProjekts, SIA, metāla konstrukcijas

Vecumnieki, Rīgas 96, Vecumnieku pagasts, Bauskas nov., LV-3933
Par mums: Metālizstrādājumu ražošana, izgatavošana un montāža pēc individuālā pasūtījuma. Metālapstrādes uzņēmums Latvijā kopš 2012.gada. Tiek izgatavotas metāla konstrukcijas pēc klienta skicēm vai individuāliem projektiem. Mūsu pakalpojumi: ✓ Metāla konstrukciju ražošana. ✓ Būvkonstrukcijas. ✓ Metāla konstrukcija. ✓ Metālapstrāde,metālizstrādājumi pēc individuālā pasūtījuma ✓ Metāla pārsegumi ✓ Metāla kolonnas ✓ Metāla sijas,kopnes ✓ Angāri,nojumes ✓ Katlu māju aprīkojums ✓ Graudu tvertnes ✓ Masti