Būvniecība, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Korčagins K., individuālā darba veicējs, ēku siltināšana

Mārtiņa 13, Ikšķile, Ogres nov., LV-5052
Būvdarbu pakalpojumi: ✓ Dzīvojamo, publisko, un ražošanas ēku siltināšana, būvniecība ✓ Sagatavošanas darbi siltināšanai, laipu izgatavošana ✓ Jumta ventilācijas izveide ✓ Ēku apsaimniekošana ✓ Celtniecība-remonts ✓ Montāža-demontāža ✓ Santehniskie darbi ✓ Kanalizācijas izbūve

Baltic Construction Systems, SIA

Pildas 16b, Rīga LV-1035
Apraksts: Angāru, industriālo ēku, veikalu un noliktavu būvniecības risinājumi.

SIA JAGUAR - Palīgs tavos darbos!

Drusti, Meistaru 6, Drustu pagasts, Smiltenes nov., LV-4132
Uzņēmums SIA "Jaguar" nāks palīgā tavos darbos!:

Nodarbojamies ar:

✓ Celtniecības un montāžas darbiem; ✓ Jumtu montāžas darbiem ✓ Ēku demontāžām / iekšdarbu demontāžu; ✓ Īpašumu apsaimniekošanu; ✓ Mežizstrādi / bīstamo koku zāģēšanu; ✓ Ar darbiem augstumā; ✓ Teritoriju uzkopšanu ; ✓ Metināšanas darbiem; ✓ Apkures katlu uzstādīšanu; ✓ Zāles pļaušanu; ✓ Sniega tīrīšanu no jumtiem; ✓ Sniedzam dažādus palīgdarbus jūsu uzņēmumā, objektā , teritorijā vai saimniecībā!  ✓ Pakalpojumus sniedzam ar savu tehniku un instrumentiem. Strādājam visā Latvijā un izskatam piedāvājumus arī darbiem ārzemēs.

Vego Plus, SIA

Dārzu 58, Rēzekne LV-4601
Apraksts:

  "Vego Plus" SIA automātisko, bīdāmo vārtu un metāla izstrādājumus. Plastikāta logi, durvis, vārti, moskīta tīkli, to pārdošana un montāža. Celtniecības, remonta un santehniskie darbi Rēzeknē. Piedāvājam arī auto nomas pakalpojumus.

Strādājam visā Latgalē!

Balticroof LV, SIA

Katlakalna 13c, Rīga LV-1073
SIA "Balticroof LV" darbības pamatvirzieni:: ✓ jumtu izbūves ✓ jumtu remonta darbi ✓ nesošā profila montāža ✓ jumtu siltināšanas darbi ✓ kausējamā ruļļu materiāla ieklāšanas darbi ✓ skārda apdares detaļu montāža ✓ risinājumu izstrāde jumta mezgliem ✓ līdzfinansējuma piesaiste jaunu jumtu izbūves darbiem ✓ ēku jumtu apsaimniekošana ✓ sniega tīrīšana no sabiedriskām un rūpniecības ēkām

Proeco LV, SIA, Žogiem.lv

Pirms ierašanās sazināties ar mums!
Ozolu 6a, Kandava, Tukuma nov. LV-3120
Apraksts:

Uzņēmuma galvenais darbības virziens ir nožogojumu un vārtu izgatavošana un uzstādīšana privātiem un industriāliem objektiem. Mūsu klienti ir privātpersonas, uzņēmumi, būvkompānijas, ģenerāluzņēmēji, apsaimniekotāji, attīstītāji. Šobrīd esam spējuši attīstīties, pateicoties elastīgiem un profesionāliem risinājumiem (http://www.zogiem.lv/site/produkti/), atbilstoši katra klienta vēlmēm un vajadzībām. Sniedzam konsultācijas par nožogojuma un vārtu uzstādīšanu, kā arī automātikas ierīkošanu. Uzņēmumā strādā pieredzējuši darbinieki, kvalificēti būvniecības un elektromontāžas speciālisti, tādēļ darbi tiek paveikti kvalitatīvi un iekļaujoties uzdotajos termiņos. Pēc pasūtījuma piegādājam materiālus tieši jūsu objektā. Atradīsim Jums piemērotāko risinājumu žoga izbūvei.

Santeh RK, SIA

Latgales 130A, Rīga LV-1003
"SANTEH RK" savu darbību veic visā Latvijas teritorijā. Uzņēmums "SANTEH RK" paplašinās un papildus piedāvā:: ✓ visa veida jumta darbus, renovāciju, jauna jumta izbūvi, avārijas remonta darbus; ✓ koka karkasa un pirts māju izbūvi, kā arī montāžu; ✓ visa veida iekšdarbus (dzīvokļu, kāpņu telpu remontus, ofisa vai biroja ēku remontu) un privātmāju būvniecību; ✓ ēku fasādes atjaunošanas un remonta darbus.

BIGSA, SIA, Ūdensvadu un kanalizācijas tīklu izbūve

Zemzaru 3, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Uzņēmuma apraksts:: Kvalitatīvas kanalizācijas un ūdensvadu sistēmu izbūve privātmājām un individuālajām celtnēm. Objektu nodošana ekspluatācijā ar izpilddokumentāciju. Aicinām sadarbībai! Darbības galvenie virzieni:: ✓ Ārējo ūdensvadu un kanalizācijas tīklu izbūve ✓ Lietus kanalizācijas, notekūdeņu kanalizācijas tīklu izbūve (UKT) ✓ Objektu nodošana ekspluatācijā ar izpilddokumentāciju.

E Skārdnieks, SIA

Kuldīgas 104, Ventspils, LV-3601
Apraksts:

SIA „E Skārdnieks” sniedz jumiķu un skārdniecības pakalpojumus Ventspilī, Ventspils novadā un visā Kurzemes reģionā no 2010.gada. Uzņēmums kvalitatīvi un ātri uzstāda, labo visu veidu skārda jumtus, ražo lietus ūdens notek sistēmas, palodzes, jumtiņus u.c. standarta un nestandarta skārda detaļas. Piedāvājam materiālu krāsu no RR un RAL katalogiem.

G.S.A. Production, SIA

Skandu 10, Rīga LV-1067
Apraksts: Logu ražošana, PVC, plastikāta logi, durvis, pakešlogi, stikla konstrukcijas, konstrukciju ražošana Rīgā, Latvijā.

Krāsošanas iekārtas, LDE LINING, tirdzniecība, noma, remonts

Krasta 103, Rīga LV-1019
Pakalpojumi:: ✓ Destilēšanas iekārtas ✓ Industriālās iekārtas ✓ Industriālā ventilācija ✓ Poliuretāna putas un poliurea Specializācija:: Industriālo iekārtu Graco un citu krāsošanas iekārtu tirdzniecība un serviss. Jau 7 gadus esam Latvijas tirgū, kompānijā strādā pieredzējuši speciālisti ar vairāk kā 12 gadu pieredzi. Krāsošanas iekārtas SIA ir viens no līderiem savā nozarē. Speciālisti arī piedāvā sniegt apmacības un konsultācijas.

Baltex Group, SIA

Leņķa 9, Rīga LV-1006
Apraksts: SIA „Baltex Group” ir 2010. gadā dibināts uzņēmums, kas nodarbojas ar projektēšanu un nodrošina pilnas komplektācijas būvprojektu izstrādi - arhitektūras risinājumus, inženiertīklu projektēšanu, topogrāfisko uzmērīšanu, ēku tehnisko apsekošanu un būvprojektu vadību. Uzņēmuma darbības laikā ir tapuši kultūras centri, skolas, bērnudārzi, pašvaldību administratīvās ēkas, noliktavas, stadioni un citas ēkas, kā arī veikti labiekārtošanas darbi.
ZL.LV iesaka

BaltService, SIA

Ganību dambis 21b, Rīga LV-1005
Pakalpojumi: ✓ Siltumsūkņi ✓ Ventilācijas sistēmas ✓ Kondicionēšanas sistēmas ✓ Gaisa mitrināšanas un sausināšanas sistēmas ✓ Apkures sistēmas ✓ Dūmu novadīšanas sistēmas ✓ Serviss ✓ Konsultācijas, apsekošana un diagnostika ✓ Projektēšana ✓ Gaisa vadu tīrīšana ✓ Siltums no dūmgāzēm, noteikūdeņiem un kompresoriem

Vannu dušu serviss, SIA

Vārnu 3-5, Rīga, LV-1009
Vannas, vannu uzstādīšana (ierīkošana) masāžas vannas, tvaika pirts, (pirtis) burbuļvannas, burbuļu vannas uzstādīšana, duškabīnes, dušas kabīnes, dušu kabīnes, remonts, rezerves daļas (arī ķīniešu) serviss, profilakse, apkope, konsultācijas, tīrīšana, dezinfekcija, tirdzniecība, interneta veikals. Ravak, IDO, PAA, KOLO, Duschy,

Plastilux Group, Polikarbonāta siltumnīcas

A.Deglava 45, Rīga, LV-1035
Apraksts: Uzņēmums PLASTILUX-GROUP ražo un pārdod zīmolu ULTRAMARIN, SUNNEX, POLYNEX šūnu polikarbonātu. Visbiežāk polikarbonātu izmanto lauksaimniecībā – siltumnīcu būvniecībā, ziemas dārziem un verandām. Pēdējā laikā polikarbonāts tiek izmantots dažādu reklāmu un izstāžu stendu, vitrīnu un paviljonu veidošanai.

METĀLA DURVIS Baltijas durvis, SIA

Drošas un skaistas durvis 💯
A.Deglava 45, Rīga LV-1035
Pakalpojumi: ✓ Dažāda veida durvju tirgošanu un ražošanu; ✓ Pulverkrāsošanu; ✓ Plastmasas logus; ✓ Metāla durvju ražošanu; ✓ Uzstādīšanu; ✓ Pandusu ražošanu; ✓ Siltumnīcas Piedāvājam: PIEDĀVĀJAM VISA VEIDA DURVIS: standarta durvis, metāla durvis pēc pasūtījuma, metāla durvis ar MDF apdari, stiklotas durvis, metāla durvis ar vitrāžu, masīvkoka durvis, iekšdurvis ar rorplates pildījumu, sertificētas ugunsdrošās durvis, tehniskās durvis.

Laubet, SIA, Celtniecības tehnikas noma ar operatoru

Turpinām strādāt klātienē!
Muitas 3d, Daugavpils, LV-5401
Apraksts: Laubet piedāvā: betona izstrādājumi, betona grodi, aku grodi, grodu vāki, grodu savienojumi. Strādājam visā Latvijā! Ekskavatora, celtniecības tehnikas, pašizgāzēja noma, celtniecības darbi, jumtu maiņa Daugavpilī

Logi-durvis-vārti, SIA, Rīgas birojs

Brīvības gatve 271, Rīga, LV-1006
Ārējās rullo aizsargžalūzijas: Aizsargžalūzijas pārsvarā tiek izgatavotas no alumīnija profila ar poliuretāna pildījumu. Tās palīdz pasargāt māju vai biroju no ielaušanās mēģinājumiem, turklāt tās izskatās krietni pievilcīgāk par metinātām metāla restēm un tamlīdzīgiem aizsardzības līdzekļiem. Vienlaikus ruļļu žalūzijas nodrošina salīdzinoši labu siltumizolāciju ziemā (aizvērtas žalūzijas samazina siltuma zudumus par 4–6%) un pasargā telpas no saules vasarā. Šādas žalūzijas iespējams uzstādīt ne tikai logiem, bet arī vitrīnām, durvīm, garāžu vārtiem vai nojumēm, kā arī sadalīt telpas.

Logi-durvis-vārti, SIA, Aizkraukles birojs

Aizkraukle, Aizkraukles nov. LV-5101
Plastmasas logi, koka logi, alumīnija logi, durvis, lodžiju stiklošana, balkonu stiklošana, automātiskās durvis, PVC logi, PVC plastikāta, PVC durvis, koka durvis, metāla durvis, durvju montāža, logu montāža, durvju uzstādīšana, logu uzstādīšana, pieckameru profils, stiklotas durvis, starpsienas, plastikāta ārdurvis, koka ārdurvis,