Būvniecība, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

A&U JUMTI, SIA

Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Jumts, jumta darbi, jumiķu darbi, pilna cikla jumta darbi, jumtu ieklāšana, jumtu remonts, jumtu siltināšana, jumtu hidroizolācija, jumtu maiņa, jumta noteku uzstādīšana, jumtu apkope, jumtu mazgāšana, ēku fasādes mazgāšana, konsultācijas par jumtiem. 

Tie Alpīnisti

Rīga
Rūpnieciskais alpīnisms, jumta remonts grūti pieejamās vietās, notekcauruļu tīrīšana un remonts, fasādes darbi grūti pieejamās vietās, bīstamo koku zāģēšana, arboristu darbi, logu mazgāšana grūti pieejamās vietās, paneļu māju šuvju hermetizācija, paaugstinātas grūtības darbi lielā augstumā, jumtu attīrīšanas no apledojuma, drošības

Bora NC, SIA

Brīvības gatve 193a, Rīga, LV-1039
Celtniecības tehnika, celtniecības instrumenti, elektroinstrumenti, celtniecības tehnikas tirdzniecība, celtniecības tehnikas noma, celtniecības tehnikas remonts, elektroinstrumentu tirdzniecība, elektroinstrumentu noma, elektroinstrumentu remonts, vibroplates, parketa slīpmašīnas, alumīnija torņi, kāpnes, betona maisītāji,

Oļegs Smirnovs, IDV

Tērbatas 88, Rīga LV-1001
Apraksts:

Pieredzējis būvnieks ar vairāk kā 10 gadu praksi ārpus valsts, paveiks kvalitatīvus būvniecības un remonta darbus. Kvalitāte un termiņu ievērošana. Aicinām sadarbībai!

Nams, veikals, SIA Acteks

Rīgas 2b, Salacgrīva, Limbažu nov. LV-4033
Apraksts:

Būvmateriālu veikals "Nams" Salacgrīvā. Piedāvājumā preces mājai, celtniecībai, atpūtai.

ROLANDS L

Rīga
Apraksts:

Veic pilno cikla dzīvokļu, dzīvojamo ēku, palīgēku demontāžas darbus. Izvedam būvgružus ar busiņiem vai konteineriem. Darbiem pieņemamas cenas, kā arī garantējam kvalitāti.

Dobeles ūdens, SIA

Noliktavas 5, Dobele, Dobeles nov., LV-3701
Apraksts: SIA “DOBELES ŪDENS” ir Dobeles novada pašvaldības izveidota kapitālsabiedrība, kas nodrošina Dobeles novada iedzīvotājus, iestādes un uzņēmumus ar centralizētiem ūdensapgādes un kanalizācijas pakalpojumiem. Uzņēmuma pamatdarbība ir ūdens ieguve, attīrīšana un apgāde, kā arī notekūdeņu savākšana un attīrīšana. Papildus veicam lietus kanalizācijas un publiskās infrastruktūras uzturēšanu, kā arī citus pakalpojumus, skat. mājaslapā www.dobelesudens.lv

MBkrāsas, IK

Dārza 21, Dobele, Dobeles nov. LV-3701
Apraksts:

Krāsošanas pakalpojumi. Krāsošana. Telpu un ēku kosmētiskais remonts. Sienu, fasāžu, žogu, jumtu krāsošana u.c. krāsošanas darbi. Meistars ar vairāk kā 10 gadu pieredzi palīdzēs pārvērst Jūsu krāsu idejas realitātē. Darbs tiek veikts manuāli vai izmantojot bezgaisa krāsošanas iekārtu, kas nodrošina ātru, kvalitatīvu un vienmērīgu krāsas uzklāšanu. Pakalpojumi pieejami visā Latvijā. Rīga, Rīgas rajons, Rīgas centrs, Mārupe, Jelgava, Dobele, Liepāja, Ventspils, Cēsis, Sigulda, Valmiera, Rēzekne, Daugavpils, Jēkabpils, Alūksne, Gulbene, u.c.

Your Caring Dad, SIA

Rīga
Apraksts:

 

Standarta tīrīšana

Standarta tīrīšana paredz kvalitatīvu, ātru un efektīvu telpu tīrīšanu, putekļu noņemšanu no mēbelēm un tehnikas.

Galvenā tīrīšana

Izvēloties vispārējo tīrīšanu, jūs saņemsiet maksimāli pilnīgu tīrīšanu jūsu telpām. Vispārējā tīrīšana ietver grīdu mazgāšanu, santehnikas tīrīšanu, trauku un virtuves iekārtu mazgāšanu, paklāju un mīkstās mēbeles apstrādi no nelieliem netīrumiem, logu mazgāšanu. Mēbeļu apstrāde ar speciāliem līdzekļiem.

Logu mazgāšana

Standarta logu mazgāšana (~1,6 m2) ietver stiklu mazgāšanu gan iekšpusē, gan ārpusē, neizmantojot papildu mehānismus (pacēlājus un kāpnes). Logu rāmju, palodzes un palodzīšu mazgāšana.

Neliela remonta darbi mājā - stundas cena.

Mazais remonts mājā - remonts iekštelpās vai ārpus tām, kas nenorāda uz vairāk nekā divu darbinieku iesaistīšanu un speciālās tehnikas izmantošanu, izņemot rokas instrumentus. Pirmā stunda - 56 eiro, katra nākamā stunda - 19 eiro.

Lielais remonts, restaurācija, rekonstrukcija

Lielais remonts, restaurācija, rekonstrukcija - izbraukšana uz objektu par standarta tarifu 56 eiro. Tieši uz objekta sastādīšana darbu plāna ar pasūtītāju. Saskaņā ar izveidoto plānu, tiek veikta darbu kalkulācija un darbu plāna sagatavošana.

Aizmugurējais pagalms

Dārza tīrīšana jūsu mājas pagalmā, zāliena un krūmu apgriešana, nezāļu izrāvēji. Pēc grillēšanas veikta rūpīga tīrīšana, mantaļu un grila tīrīšana. Garāžas un šķūņa uzkopšana. Malkas sakārtošana. Mazie apjomi tiek apmaksāti - pirmā stunda 56 eiro, turpmākās stundas pa 19 eiro. Lieli apjomi - pēc vienošanās.

Cits

Visas citas darbības, kuras jāveic jūsu mājās, bet jūs neatradāt tās sarakstā. Mēs izpildīsim praktiski jebkuru jūsu lūgumu. Darba novērtējums un samaksa notiks tieši uz objekta. Turklāt mēs varam jums izrakstīt rēķinu pēc vienošanās un darbu pabeigšanas, un jūs varat veikt maksājumu ar jums ērtu veidu.

 

Iekšdarbu meistars Briedis Edijs

Jelgava LV-3007
Par mums:

Piedāvājam pilna cikla iekšdarbus par pieņemamām cenām. Kvalitāti garantējam, iekļaujamies noteiktos termiņos, informējam klientu par izpildi gan tiešsaistē, gan klātienē. Sniedzam bezmaksas konsultācijas, palīdzēsim izvēlēties atbilstošus būvmateriālus ar piegādi objektā. 

Ainars Makars, IDV

Rīga
Par mani:

Pieredzējis celtnieks ar vairāk kā 25 gadu darba stāžu, veic pilna cikla iekšējās un ārējās apdares darbus. Esmu strādājis Rietumeiropas un Ziemeļeiropas valstīs, atsauksmes vienmēr bijušas pozitīvas. Darbus paveikšu iekļaujoties noteiktajos termiņos, kvalitatīvi, par pieņemamām cenām. 

Normand Enterprises, SIA, logi, durvis, ražotne

Avotu 4c, Saldus, Saldus nov., LV-3801
Apraksts: Logi un durvis - ražoti Saldū Latvijā! Uzņēmums Saldus pilsētā, sadarbojoties ar vācu kvalitātes zīmolu Rehau, ražo plastikāta logus un durvis. Šobrīd uzņēmums piedāvā arī koka paneļu māju ražošanu, RAU-PVC un RAU-FIPRO profila logu izgatavošanu, RAU-PVC un RAU-FIPRO profila durvju izgatavošanu, koka paneļu māju/koka karkasa māju izgatavošanu un uzstādīšanu.

Alberts.Namdari, SIA

Ainažu 16, Saulkrasti, Saulkrastu nov. LV-2160
Apraksts:

Uzņēmums, kurā strādā pieredzējuši un profesionāli meistari, būvē koka namus un atpūtas mājas, kā arī ražojam mūsdienīgas moduļu (modulārās) ēkas. Ražojam arī 100% ekoloģiskas mājas, dabīgi elpojošās bez plēvēm. Iespējama arī mājas apdare. Sadarbībai atvērti!

Vemols, SIA

Saules 67, Madona, Madonas nov. LV-4801
Piedāvājam:: ✓ Ārējās palodzes ✓ Atlokus ✓ Kores ✓ Karnīzes ✓ Vējdēļi ✓ Sateknes iekšējā/ārējā ✓ Lietus ūdens noteksistēma (apaļās) ✓ kantainās ZENIT - Jumta lūkas ✓ Sniega barjeras ✓ Jumta laipas ✓ Remontkrāsas ✓ Jumta skrūves ✓ Antikondensāta plēve ✓ Difūziju membrāna ✓ Vēja izolācijas plēve ✓ Tvaika izolācijas plēve ✓ Balex jumti ✓ Sendvič paneļi un to apdares elementi ✓ Zet-profils ✓ C-profils ✓ U-profils ✓ Thermano siltumizolācija. ✓ BALEXMETAL - Betona dakstiņi BENDER  ✓ Metāla dakstiņi WIENERBERGER ✓ Bezazbesta šīferis ETERNIT ✓ Bituma šindelis IKO ✓ Ventilācijas izvadi WIRPLAST ✓ Keramiskie dūmvadi MK KOLEKT ✓ Šķiedrcementa dēļi CEDREAL ✓ Metāla dakstiņi ar akmens smalci ✓ Kompozītdakstiņi ✓ Dabīgās akmens plāksnes (CUPA) ✓ PVC lietus ūdens noteksistēma (DAKOTA;SCALA) ✓ Jumta drošības elementi (ORIMA) ✓ Klinkera ķieģeļflīzes 

Rugājs, IK

S.Eizenšteina 69-94, Rīga, LV-1079
Apraksts:

Strādājam bruģēšanas jomā kopš 2008. gada. Klientiem nodrošinām kvalitatīvu darbu un pievilcīgas cenas. Veicam darbus noteiktajos termiņos, individuālā pieeja katram klientam. Apjoms no 10 līdz 6000 kvadrātmetriem.

Nikom, SIA

Mihoelsa 47-9, 2.st., Daugavpils LV-5401
Apraksts:

SIA "NIKOM" ir no REHAU profila izgatavotu PVC logu un durvju, kā arī metāla durvju ražotājs, kuru izstrādājumu kvalitāti un uzticamību nodrošina daudzu gadu pieredze. Mūsu piedāvājumā iekļauti: PVC logi, durvis, metāla durvis, vārti, žogi. Nodarbojamies ar remontdarbiem, ražošanu un servisu.

RB FASADES, SIA

Rīga
Apraksts:

Pieredzējuši būvnieki veic kvalitatīvus visa veida ventilējamas fasādes izbūves darbus, kā arī citus fasādes darbus. Cenas pieņemamas, sadarbībai atvērti.

Stellum, SIA

Ozolkalnu 11, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Par uzņēmumu:

Mums ir svarīgi, lai tu būvē ar prieku: kvalitatīvi, viegli un vienkārši. Palīdzēsim realizēt tavu ieceri visās celtniecības jomās. Mūsu profesionalitāte būs pamats jūsu uzticībai. 

Evro Wood, SIA

Tirgus laukums 1, Preiļi, Preiļu nov., LV-5301
Būvniecība . Apdares darbi. Remonta darbi. Jumiķu darbi.
ZL.LV iesaka

Style & Design, SIA, Dizaina mēbeles

Turpinām strādāt klātienē!
Mūkusalas 72f, Rīga LV-1004
Produkcija:: ✓ Virtuves mēbeles ✓ Bērnu mēbeles ✓ Korpusa mēbeles ✓ Veikalu tirdzniecības iekārtas ✓ Mēbeles viesnīcām ✓ Kāpnes Apraksts:

"Style & Design" rada atmiņā paliekošus un harmoniskus interjera risinājumus, ņemot vērā jūsu personiskās vēlmes un redzējumu. Mūsu profesionālā komanda piedāvā projektu no idejas līdz atslēgai. Mēbeles, dizains, dizaina elementi, mēbeļu tirdzniecība, karkasa mājas, projektēšana, durvis, kāpnes, interjers Rīgā, dizains Rīgā.