Būvniecība, adresē Āgenskalns

Drukāt
Banner 1050x80

Your Caring Dad, SIA

Rīga
Telpu tīrīšana, putekļu noņemšana, vispārējā tīrīšana, santehnikas tīrīšana, trauku un virtuves iekārtu mazgāšana, paklāju apstrāde, mīksto mēbeļu apstrāde, mēbeļu apstrāde ar speciāliem līdzekļiem, logu mazgāšana, logu rāmju mazgāšana, palodzes un palodzīšu mazgāšana, remonta darbi, mazais remonts mājā, remonts iekštelpās, remonts ārpus

Ainars Makars, IDV

Rīga
Tāmēšana, dzīvokļa demontāža, ēku demontāža, reģipsis, apdares darbi, iekšējā apdare, ārējā apdare, krāsošana, krāsošanas darbi, flīzēšana, sienu apmešana, špaktelēšana, mūrēšana, grīdu ieklāšana, grīdu remonts, sienu remonts, logu ievietošana, logu remonts, durvju remonts, santehniskie darbi, santehnikas uzstādīšana, siltināšana,

Oļegs Grilčuks, IDV

Rīga
Par mani:

Pieredzējis meistars, strādājis arī ārpus mūsu valsts robežām, kvalitatīvi par pieņemamām cenām veiks pilna cikla apdares darbus, kā arī citus būvniecības darbus. Sadarbībai atvērts!

Jānis Bušs, IDV

Rīga
Par mani:

Pieredzējis namdaris ar ilgu darba stāžu arī ārzemēs veic kvalitatīvus dzīvokļu remontus, plaša spektra iekšdarbus par pieņemamām cenām. Iekļaujos darba termiņos. 

Wall Wizard, SIA

Rīga
Apraksts:

Celtnieki ar ilggadēju pieredzi apmetuma darbos, kvalitatīvi veic visu veidu un sarežgītības apmešanu ar ģipša, kaļķu cementa un mālu apmetumu. Kvalitatīvi un rūpīgi veicam vešturosko apmetumu restaurācijas darbus. Mūsu pakalpojumos ietilpst arī citi apdares darbi, kā arī piedāvājam siltumsūkņu tirdzniecību un uzstādīšanu. Aicinām sadarbībā!

NA centrs, celtniecības instrumentu noma, serviss

Rīga
Uzņēmums sniedz šādus pakalpojumus:: ✓ celtniecības instrumentu un celtniecības tehnikas piegāde uz objektu, ✓ celtniecības instrumentu un tehnikas remonts, serviss, ✓ nepieciešamās rezerves daļas un piederumi jūsu tehnikai. Piedāvājums: Pēc klienta vēlmēm piegādājam tehniku uz objektu. Konsultējam un apmācām tehnikas lietošanas kārtību, kā arī tās atbilstību veicamajiem darbiem. Mēs palīdzēsim izvēlēties atbilstošu celtniecības tehniku vai elektroinstrumentus jūsu veicamajiem darbiem. Detalizēta meistara pieeja katram instrumentam vai tehnikai ļaus kvalitatīvi un ātri saremontēt jūsu tehniku par ļoti adekvātām cenām. Ir iespējams iegādāties jūsu tehnikai nepieciešamās rezerves daļas un piederumus.

Latvijasmernieks.lv, SIA

E.Smiļģa 2a, Rīga, LV-1048
Pakalpojumi:: ✓ Zemes kadastrālā uzmērīšana; ✓ Zemes ierīcība; ✓ Topogrāfija; ✓ Inženierģeodēziskie darbi; ✓ Ceļu projektēšana; ✓ Ģeoloģija; ✓ Aerofotogrammetrija; ✓ 3D lāzerskenēšana. Jums interesē mūsu pakalpojumi? Mēs esam šeit, lai palīdzētu!:

Pilna mērniecības pakalpojumu pakete no būvniecības uzsākšanas līdz nodošanai ekspluatācijā.

Normunds Lindemanis, IDV

Rīga
Par mani:

Latvijas brīvo amatnieku brālība “Namdaris”, ir Latvijas Amatniecības kameras meistaru apvienība, kas piedāvā ēku renovācijas un restaurācijas pakalpojumus. Normunds Lindemanis pēc namdara profesijas iegūšanas, ieguvis lielu pieredzi Latvija un Dienvidvelsā. Apveltīts ar radošu domāšanu un ikvienu uzticēto darbu vairāk uztver kā mākslas darbu. Atvērts sadarbībai!

Dadsons, SIA

Atpūtas 4, Rīga LV-1002
Apraksts: Kokmateriālu imports, eksports. Timber import, export. Latvija, Latvia, in Latvia, Letonia. Timber sale. Koka māju ražošana Latvijā.

ZOLT, SIA

Mārupes 4, Rīga LV-1002
Apraksts:

"ZOLT" ir ātrs, lēts un zaļš risinājums kā atbrīvoties no būvgružiem un lielgabarīta atkritumiem.

Atkritumu utilizācija un pārstrāde – viens no svarīgākajiem uzdevumiem, kas ietekmē apkārtējās vides aizsardzību un cilvēka veselību. "ZOLT" savieno pakalpojumu sniedzējus ar klientiem, lai abiem būtu ērtāk.

Mendali, SIA

Kalnciema 40d, Rīga LV-1046
Starpsienas, alumīnija, (Al) starpsienas, stikla starpsienas, iebūvējamie skapji un bīdāmās durvis, alumīnija konstrukcijas, WC starpsienas, dušu un pisuāru starpsienas, (starpsiena) pilnstikla starpsienas, (bezrāmju) alumīnija durvis, stiklotas, (stikla) fasādes. WC kabīnes, dušu starpsienas, alumīnija margas, durvis un drēbju

GeoStar, SIA, Celtniecības mērinstrumenti, Ģeodēziskie instrumenti

Mārupes 20, Rīga LV-1002
Instrumentu tirdzniecība:

No 1997. gada firma GeoStar SIA veic dažāda veida instrumentu tirdzniecību, servisu, remontu, nomu, izīrē celtniecības mērinstrumentus, sniedz konsultācijas mērniecības instrumentu un tehnoloģiju jomā. Kompānija piedāvā profesionālus TRIMBLE GPS uztvērējus kartogrāfijai, ĢIS, meža platību uzmērīšanai un mērniecībai. Piedāvājumā modernākie RTK GPS komplekti ar kontrolieri un reālā laika korekcijām – VRS savietojamas tehnoloģijas. Kadastrālai uzmērīšanai un būvniecības nodrošināšanai piedāvājumā klasiskie un robotizētie TRIMBLE tahimetri. Celtniecības darbiem geo-FENNEL optiskie un lāzeru nivelieri, digitālie teodolīti, mērriteņi, tālmēri un citi mērinstrumenti. Piedāvājumā Vivax Metrotech un Seba KMT instrumenti apakšzemes komunikāciju atrašanai, diagnostikai un noplūžu meklēšanai. Celtniecībā kritiski mērinstrumenti - Šmita āmuri betona cietības noteikšanai un grunts blīvuma noteikšanai, Beldornii penetrometri un modernākie krītošā svara deflektometri.

Perchina.lv - siltumnīcas

Rīga
Apraksts: Mūsu uzņēmums ne tikai ražo un pārdod siltumnīcas, bet arī piedāvā profesionālus montāžas jeb ierīkošanas pakalpojumus. Mums ir plašs sortiments, kas ietver šūnu polikarbonātu, šūnu polikarbonāta siltumnīcas, plēves siltumnīcas un dažas citas papildus preces un iekārtas.
ZL.LV iesaka

Meistara mājas, SIA

Rīga
Par uzņēmumu:

Mūsu princips ir vairāk dabas, mazāk haosa, tāpēc ar mūsu palīdzību ikviens var izveidot savu oāzi. Kopš pirmās dienas mēs esam meklējuši jaunus veidus, kā pievilināt klientus, mainot ierasto pieeju ar stilu un smaidu. Koks ir dabisks, ekoloģisks, izturīgs un ļoti estētisks celtniecības materiāls. “Meistara Mājas” - mēs patiešām ticam, ka koksne ir galvenā izvēle māju celtniecībā.

Arhitektūras dizaina studija, SIA

Baložu 1-12, Rīga, LV-1048
Energoefektīvas būves:

Gatavi uz jauniem izaicinājumiem nekad nepadodamies un vienmēr nonākam pie vēlamā rezultāta.  Strādājam ar Fiziskām, juridiskām personām, kā arī valsts iestādēm un protams ar ārzemju attīstītājiem. Izstrādājam projektus, kuros nodrošināta BREEM, LEED sertifikācija, nodrošinot klientam ilgtspējīgu un energoefektīvu būvi ar labiekārtotu teritoriju un ilgtspējīgu infrastruktūru. Latviešiem netrūkst ambīciju vai ideju, bet nepieciešamas ne tikai labas idejas, interesantu vietu, bet arī par ilgtermiņa ekonomisko un kulturālo ietekmi, ko radām. Neatkarīgi no nozares vienmēr būs apstākļi, kuri jāizvērtē, jāizanalizē un jānoved līdz mērķim, kas mūsu gadījumā atspoguļojas dizainā, konfigurācijā un izvietojumā, ko nosaka normatīvo aktu prasības, kas ne vienmēr sakrīt ar vēlamo ieceri un klienta vēlmēm, tāpat, vides faktori, lokācija rada izaicinājums visā izstrādes un būvniecības gaitā, līdz pat nodošanai ekspluatācijā.

 

IMME būvniecība, SIA

Valguma 6, Rīga, LV-1048
Celtniecības un remonta darbi

Koger vide, SIA

Bāriņu 10, Rīga LV-1002
ēkas pārbūve, rekonstrukcija, ēku demontāža, demontāžas darbi, grunts sanācija, gruntsūdens sanācija, būvniecība , , ēku būvniecība , nostiprinājumi, nostiprinājumu izbūve, cietu laukumu segumu izbūve, cietie laukumu

Mare Villa, SIA

Balasta dambis 1, Rīga LV-1048
Peldošo māju ražošana, būvniecība Riga, Rīga, Latvia, Latvija, Zviedrija, Stokholma, Marevilla, aquavilla

SCO būve, SIA

Margrietas 7, Rīga, LV-1046
logi cena, veco logu demontāža, jauno logu uzstādīšana, PVC plastmasas logi, pakešlogi, celtniecība, būvniecība , Būvniecība , būvēt, būvdarbi, būve, visa veida celtniecība. Renovācija. Iekšdarbi. Āra darbi.

A.R.T. projekts, SIA

Kalnciema 44-2, Rīga, LV-1046
energoefektivitāte, energoefektivitāte, energoefektivitātes aprēķins, būvniecības procesi, būvniecības process, būvniecība