Būvniecība, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Apvienība Comco, PS

Rencēnu 29-35, Rīga, LV-1073
Celtniecības un remonta darbi

Aqua San, SIA

Brīvības gatve 292, Rīga LV-1006
Baseinu būvniecība . Baseini, peldbaseini, privātie peldbaseini, publiskie.

AquaSer, SIA

Mūrmuižas 14, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Avārijas dienests 24/7 pakalpojumi:: ✓ Ūdensapgāde ✓ Kanalizācijas aizsprostojumu vai bojājumu novēršana ✓ Apkures sistēmas bojājumu novēršana ✓ Namu apsaimniekošana, uzturēšana Par mums:

SIA "AquaSer" pamatdarbība ir ūdens, kanalizācijas ierīkošana un visa veida bojājumu novēršana. Siltumtīklu būvniecība un rekonstrukcija. Namu apsaimniekošana un uzturēšana. Viens no pamatdarbības virzieniem ir ūdens patēriņa un  siltumenerģijas skaitītāju ar attālinātu nolasīšanu montāžas pakalpojumi iedzīvotājiem, namu apsaimniekotajiem, telemetrijas risinājumi skaitītāju attālinātai datu nolasīšanai. Mēs sniedzam konsultāciju iedzīvotājiem un apsaimniekotāju pārstāvjiem par iespēju samazināt ūdens patēriņa starpību starp iedzīvotāju un mājas ūdens skaitītāju, lai atbilstu sākotnējai domai, kāpēc ieviesa individuālu ūdens uzskaiti. Lai katrs maksātu par savu faktisko patēriņu.

ArComm Group, pilnsabiedrība

Kusa, Rožu 3, Aronas pagasts, Madonas nov. LV-4847

ArTaz, SIA

Atlantijas 12, Salacgrīva, Limbažu nov. LV-4033

Arado, SIA

Ventspils 10-4, Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
Pakalpojumi: ✓ Būvuzraudzība ✓ Ēku apsekošana ✓ Celtniecības darbi ✓ Jumta montāža ✓ Demontāža ✓ Bruģēšana ✓ Metāla konstrukcijas ✓ Apdares darbi ✓ Žoga uzstādīšana ✓ Betonēšana Celtniecības uzņēmums:

Uzņēmums SIA "ARADO" sniedz visa veida celtniecības darbus, kā arī būvuzrauga pakalpojumus. Tajā iekļauti tādi darbi kā ēku būvēšana, žogu uzstādīšana, bruģakmens ieklāšana, metāla konstrukciju uzstādīšana u.c. Darbu veicam rūpīgi un kvalitatīvi.

Arbets, SIA

Jūrkalnes 2a, Rīga LV-1046
Apraksts:

Industriālo betona grīdu ieklāšana. Droši jautā – konsultācija un tāme bez maksas.

SIA "ARBETS" ir specializējusies betona un betona klona grīdu būvniecībā. Pie mums strādā darbinieki ar lielu darba pieredzi betona un betona klona grīdu izstrādes jomā. Mēs Jums sniegsim konsultācijas un palīdzēsim rast labāko risinājumu Jūsu objektam.

Arbora, SIA

Visplašākā zāģmateriālu izvēle! Piegāde visā LV!
"Vilkāres", Codes pagasts, Bauskas nov., LV-3901
Apraksts: SIA "Arbora" specializējas dažādu veidu kokmateriālu ražošanā, tirdzniecībā, iepērk oša un ozola zāģbaļķus, malku. Uzņēmums piedāvā kurināmo: malku, briketes, granulas, kūdru, ko piegādā ar savu transportu. Struktūrvienības atrodas Vecumniekos, Rīgas 37A un Bauskā, Salātu 25.

Arbre, SIA

Stacijas 15-6, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201

ArcHouse, SIA

K.Barona 137-56, Rīga LV-1012
Par uzņēmumu:

SIA "ArcHouse" piedāvā veikt ēku daļu pārbūvi, t.i., pagraba pārseguma pastiprināšanu, telpu pārbūvi, balkonu pārbūvi, un citu ēkā nesošo konstrukciju pastiprināšanu. Uzņēmums papildus veic privātmāju būvniecību, fasādes siltināšanu, fasāžu renovāciju un dažāda veida iekšdarbus.

Arcan, SIA

Krišjāņa Valdemāra 118, Rīga LV-1013
pasludinata maksatnespeja

Arcane, SIA

Tīklu 10, Rīga LV-1048
Būvmateriālu, būvkonstrukciju ražošana

Arcon, SIA

Pleikšņi, Robežu 14-4, Ozolaines pagasts, Rēzeknes nov., LV-4601

Areal.lv, SIA

Riepnieku 4, Rīga, LV-1050
mūrēšana, būve, būvēt, uzbūvēt, būvniecības procesa organizēšana un uzraudzība, apdares darbi, privātmājas būvniecība

Argus, SIA

Bukulti, Atvaru 6, Garkalnes pagasts, Ropažu nov., LV-1024