Būvniecība, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

RoofTech+, SIA

Rīga
Privātmāju būvniecība , privātmāju celtniecība, celniecība, būvniecība , celtniecības darbi, būvniecības, darbi, jumta darbi, jumiķu da rbi, jumtu montāža, koka karkasa ēku būvniecība , saimniecības ēku būvniecība

Tolus, SIA

Rīga
Par uzņēmumu:

Būvuzņēmums "Tolus" ir viens no vadošajiem būvniecības uzņēmumiem Latvijā, kas ar savu bagāto pieredzi un kvalitatīvo darbu strādā starptautiskā līmenī, specializējamies dažāda mēroga būvniecības projektu īstenošanā. 

Piedāvājam plašu pakalpojumu spektru, kas ietve infrastruktūras objektus un būvniecību privātajā sektorā.

NMHOUSE PLUS, SIA

Liepājas 37b, Rīga LV-1002
Apraksts:

Pilna cikla būvniecības uzņēmums veic kvalitatīvus būvdarbus visā Latvijas teritorijā. Speciālistiem ir profesionāla darba pieredze Beļģijā, Dānijā, Francijā. Visam paveiktajam - garantija!  Atvērti sadarbības iespējām!

Apkure mājai, SIA

Salamandras 1, Rīga LV-1024
Par uzņēmumu:

Uzņēmums SIA "Apkure mājai" veic celtniecības, remonta, renovācijas, smilšstrūklu, uzstādīšanas un konstrukciju darbus. Pārdodam, uzstādam un specializējamies māju ventilācijā un apsildē. Piedāvājam arī DPF filtru tīrīšanu jebkura veida mašīnām un tehnikai. Konsultācijas, objekta apskate ir bez maksas. Pieredze, kvalitāte, pieņemamas izmaksas.  Piedāvājam arī galdniecības darbus.

Gundars Šterna, IDV

Tukums, Tukuma nov. LV-3101
Apraksts:

Pieredze būvniecībā 15 gadi. Darbā mērķis ir uzsākto novest līdz galam, lai rezultāts būtu ilgtermiņā. Veicu visa veida celtniecības un remontdarbus, sākot no demontāžas darbiem, līdz beigu apdarei  (reģipša, špaktelēšanas, krāsošanas, flīzēšanas darbi). Darba pieredze galdniecībā (logu, durvju, kāpņu ražošana), metālapstrādē (metināšana, konstrukciju montāža). Pieredze iegūta arī Vācijā (pilns privāto dzīvokļu remonts, jūgendstila fasādes remonts, terases izbūve). Laba sadarbība realizēta ar firmām un privātpersonām. Darba praksē ir vairāk kā 50 vannas istabu pilnas pārbūves, dēļu grīdas restaurācija, fasādes restaurācija, jumtu nomaiņa privātmājām, apmešana, armēšana, siltināšana un koka karkasa mājas būvniecība.

security.lv, INDUSTRIĀLAIS ALPĪNISMS

Tomsona 39 k.1-14, Rīga LV-1013
Kādas ir galvenās industriālā alpīnisma priekšrocības?:

Industriālais alpīnisms ar savu darbības veidu spēj nodrošina ātru un optimālu darbu. Ir iespēja bez sastatnēm, paaugstinājumiem, speciālām mašīnām pārvietoties telpā, lai aizsniegtu nepieciešamās vietas. Industriālais alpīnisms nodrošina arī to, ka brigāde var strādāt grūti pieejamās vietās, kur celtniecības tehnika nevar piekļūt, jo traucē būvju elementi, celtnes, komunikācijas vai  arī pacēlāja izmantošana pasūtītājam ir par dārgu. Industriālais alpīnisms sniedz to, ka ļoti ātri, pēc neilgas sagatavošanās un darba zonas norobežošanas, var uzsākt darbu ar minimālu laika patēriņu un tāpēc ekonomiskāk. Bieži vien daļu darbu augstumā izpildīt ar citiem paņēmieniem nav iespējams vai arī ir nerentabli. Industriālais alpīnisms ir darbs īpašos apstākļos, kas prasa noteiktas prasmes un zināšanas. Saskaņā ar Ministru kabineta noteikumiem Nr. 143 Darba aizsardzības prasības strādājot augstumā industriālais alpīnisms ir darbs iekārtā stāvoklī, kurā nodarbinātais par primāro drošības līdzekli, lai piekļūtu darba vietai, pozicionētu darba vietu vai nolaistos, izmanto virvi vai citus stiprinājumus, izveidojot fiksētu darba vietu augstumā. Industriālais alpīnisms ir darbību kopums, kur dažādu saimniecisku darbu izpildei tiek izmantotas un pielāgotas alpīnisma un klinšu kāpšanas tehnika un speciālais inventārs (ekipējums) . Tas plaši tiek pielietots veicot dažādus būvniecības un montāžas darbus ēkas, augstceltnēs, torņos, tiltos u.c.

Servisa Group, SIA, Jumtu darbi

Zvaigznāja gatve 9-75, Rīga LV-1082
Apraksts:

Uzņēmums nodarbojas ar dažādu jumta segumu ieklāšanu, jumtu renovāciju. Veicam jumta konstrukciju izveides un visus sekojošos jumtu darbus. Tāpat veicam arī ātrā servisa darbus (remontdarbus). Sadarbojamies ar tādiem jumta seguma tirgotājiem kā: Erroof, Ruukki, Latroof, Lebens, Toode u.c.

SRUBDOM, SIA

Brīvlauku 10, Salaspils, Salaspils nov., LV-2169
Apraksts:

Uzņēmums ar ilgstošu pieredzi guļbūvju celtniecībā gan Latvijā, gan ārpus valsts robežām uzcels Jums siltu un izturīgu guļbūvi no profilētiem baļķiem. Kvalitatīvs darbs un pieņemamas cenas!

LNG NAMI, SIA

Bērzes 12-1, Dobele, Dobeles nov. LV-3701
Apraksts:

Jauns perspektīvs uzņēmums, kurā strādā pieredzējuši meistari, veic plaša apjoma būvniecības darbus. Strādājam Zemgalē, Vidzemē un Kurzemē. Kvalitatīvs darbs, pieņemamas cenas, termiņu ievērošana. Aicinām sadarbībai!

ZL.LV iesaka

Evento, SIA, būvuzņēmums

Silva, "Silva 16A" , Launkalnes pagasts, Smiltenes nov. LV-4729
Par uzņēmumu:

Mūsu pieredze ir krāta nu jau vairāk kā 20 gadus. Uzņēmums SIA "Evento" dibināts 2000. gada 13. martā. Būvuzņēmumā praktiski no pirmsākumiem patstāvīgi strādā vairāki licencēti būvspeciālisti un būvobjektos strādājošo kodolu veido darbinieki ar vairākos gadu desmitos mērāmu pieredzi.

Latgāze, SIA

Bukmuižas 5a, Rēzekne LV-4601
Apraksts: Uzņēmums ar stabilu reputāciju un pieredzi kopš 1991. gada. Betona aku grodi. Stiklinieku darbi.

L-būvnieks, SIA

Skolas 10, Jelgava LV-3001
Par uzņēmumu:

Pieredzējušu speciālistu uzņēmums veic kvalitatīvus būvdarbus, akcentējot pilna cikla jumta darbus un fasādes darbus. Labas atsauksmes, termiņu ievērošana, draudzīgas cenas. Aicinām sadarbībai!

Limen, SIA, būvniecība, remontdarbi

"Vairodziņi" , Jaunlutriņu pagasts, Saldus nov., LV-3876
LIMEN celtniecības kompānija veiks:: ✓ Pilna cikla jaunu ēku, māju  būvniecību ✓ Esošo ēku renovāciju, pārbūvi ✓ Jaunu pamatu izbūvi ✓ Veco pamatu stiprināšanu ✓ Jumtu izbūvi, segumu maiņu ✓ Sienu izbūve (gan mūris, gan stāvbūve) ✓ Dažādi celtniecības darbi un remonta darbi ✓ Elektroinstalācija, arī zibens novedēju uzstādīšana ✓ Santehnikas darbi, ieskaitot āra kanalizāciju ar septiķi ✓ Ūdens un apkures ierīkošana ✓ Drenāžas un lietus ūdeņu novadīšana ✓ Keramzīta, koka, betona grīdu ieklāšana ✓ Pilna iekšējo apdares darbu veikšana

IKB grupa, SIA

Bauskas 61-2, Rīga LV-1004
Apraksts:

Piedāvājam uzbūvēt Jūsu sapņu māju sākot ar pamatiem līdz pat jumtam. Betonējam lentveida, montējam vai mūrējam ar pamatu blokiem kā arī veidojam pamatu plāksnes izveidi.  Privāto objektu pilna cikla būvniecība

JGM, SIA

L.Paegles 2d-52, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Apraksts: Nodarbojamies ar celtniecības un remontdarbiem, jau 20 gadus veicam ēku tehnisko apsekošanu, būvuzraudzību, apdares darbus, siltināšanas un jumiķa darbus.

TService, SIA

Rīga
Apraksts:

Pilna cikla privātmāju būvniecība no pamatiem līdz apdarei. Jebkura projekta realizācija un konsultācijas. Ilgstoša darba pieredze, kvalitatīvs darbs. Sadarbībai atvērti!

Alfa risinājumi, SIA

Prūšu 3 k.2-86, Rīga LV-1057
Apraksts:

Būvkomersantā reģistrēts uzņēmums, veic dažāda veida demontāžas darbus, iekļaujos būvkonstrukciju un interjera demontāžu neatkarīgi no apjoma. Uzņēmums arī piedāvā būvgrūžu un cita veida atkritumu izvešanu un utilizāciju.

ZL.LV iesaka

Fundaments O, SIA

Ropažu 14 k.1-72, Rīga LV-1039
Apraksts:

Uzņēmums ar pieredzējušiem meistariem, kuru darba stāžs šajā jomā ir vairāk kā 20 gadus, veic pilna cikla remonta darbus. Strādājam ar pārbaudītiem, kvalitatīviem materiāliem, garantija ikvienam paveiktajam darbam. Ir pozitīva darba pieredze Norvēģijā.

RIVA Būve, SIA

Rīdzene, Nākotnes 4-18, Vaives pagasts, Cēsu nov. LV-4136
Apraksts:

Uzņēmums nodarbojas ar plaša spektra remontdarbu un būvniecības pakalpojumu sniegšanu. Spējam uzņemties un izpildīt darbu pēc augstiem standartiem sākot ar demolēšanu līdz fasādes remontam. Strādājam ar dažādiem materiāliem un piedāvājam materiālu sagādi.

Jumaka, SIA

Kalnciema 52, Rīga LV-1046
Apraksts:

No nulles līdz atslēgai jau kopš 2004.gada. Būvējam, remontējam gan privātmājas, gan komercobjektus. Aicinām sadarbībai, zvaniet un saņemiet cenu piedāvājumu. Individuāla pieeja katram klientam.