Būvniecība, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

RED serviss, SIA, Dimantu urbšana un zāģēšana

Turpinām strādāt klātienē vai objektos!
Pulka 3 k.13, Rīga LV-1007
Caurumu griešana sienās, caurumu griešana grīdās. Urbšana betonā. Zāģēšana betonā, zāģēšana dzelzsbetonā ar dimanta iekārtām, zāģēšana dzelzsbetonā bez putekļiem. Betona urbšana, granīta urbšana. Betona zāģēšana, granīta zāģēšana. Dimanta urbšana, būvkonstrukciju urbšana. Dimantu griešana. Dimantu zāģēšana. Caurumu urbšana, ailu

ERBO, SIA

Baznīcas laukums 9, Smiltene, Smiltenes nov., LV-4729
Pakalpojumi:: ✓ Būvniecības darbi ✓ Labiekārtošanas darbi ✓ Saliekamo skursteņu montāža ✓ Tāmēšanas pakalpojumi ✓ Konsultācijas Apraksts:

Būvuzņēmuma ERBO pakalpojumi: būvniecība - dzīvojamo un nedzīvojamo ēku būvniecība, rekonstrukcija, remonts; jumtu rekonstrukcija, seguma nomaiņa, remonts; fasāžu atjaunošana, siltināšana, apdare; saliekamo skursteņu montāža; labiekārtošanas darbi - bruģēšanas darbi; akmeņu, dolomīta, ķieģeļu mūrēšana; sētu, žogu uzstādīšana un montāža; tāmēšanas pakalpojumi; konsultācijas.

RL būves, SIA

"Prērija" , Kokneses pagasts, Aizkraukles nov., LV-5113
Apraksts:

Piedāvājam visa veida celtniecības pakalpojumus no pamatiem līdz jumtam. Santehnikas, ūdensvada, kanalizācijas, apkures uzstādīšana un ierīkošana. Galdniecības pakalpojumi. Skārdnieku darbi. Dekoratīvie metāla žogi, vārti, margas. Strādājam gan ar juridiskām, gan fiziskām personām.

Falkors Building Industry, SIA

Ropažu 140, Rīga LV-1006
Apraksts:

Uzņēmums SIA "Falkors Building Industry" darbojas kopš 1992. gada. Uzņēmuma pamatvirzieni ir industriālais alpīnisms, būvniecība, apmācība un sertifikācija darbam augstumā. Mācību centrā apmācām visa veida speciālistus darbam augstumā, augstkāpējus un industriālos alpīnistus. Uzņēmums specializējies specifisku būvdarbu veikšanā kā augstumā, tā arī uz zemes: Graudu elevatoru renovāciju un apkalpošanu, Metāla konstrukciju un virsmu remontu un atjaunošanu, Montāžas un demontāžas darbiem, Ēku rekonstrukcijas darbiem. Jumtu izbūve, segumu ieklāšana, maiņa. Objektu aprīkošana ar kolektīvajām darba drošības sistēmām darbam augstumā, to apkalpošana un uzturēšana. Visa veida industriālā alpīnisma pakalpojumi. Lai gan specializējamies uz specifiskiem darbiem, tiek veikti arī klasiskie būvdarbi: būvniecība no nulles cikla līdz atslēgai.

GGBK, SIA

Rīgas 78, Saulkrasti, Saulkrastu nov., LV-2160
Apraksts:

Uzņēmums nodarbojas ar visa veida celtniecības un remontdarbiem – jumta logu montāža, noteksistēmu montāža, jumta remonts, strādājam ar jumta un metāla fasādēm.

Framo, SIA

Lēdurgas 3, Rīga, LV-1034
Apraksts:

Būvfirma SIA "Framo" piedāvā plašu remonta un celtniecības darbu klāstu. Profesionāli speciālisti, jaunākie materiāli. 

Celtniecība no pamatiem līdz jumtam.

IMF, SIA

Raiņa bulvāris 15, Aizpute, Dienvidkurzemes nov., LV-3456
Pakalpojumi:: ✓ Industriālo ēku celtniecība ✓ Dzīvojamo ēku celtniecība ✓ Dažādu lielo objektu celtniecība ✓ Rakšanas darbi ✓ Būvlaukumu sagatavošana ✓ Būvuzraudzība ✓ Apdares darbi ✓ Demontāža ✓ Ēku remonta darbi Par mums::

Celtniecības uzņēmums IMF jau 10 gadus darbojas būvniecības sfērā. Industriālo ēku un citu lielu objektu celtniecība. Rakšanas darbi, būvlaukumu sagatavošana, būvuzraudzība. Strādājam visā Latvijā.

Toode SIA Liepājas filiāle

K.Ukstiņa 8, Liepāja LV-3401
Produkti:: ✓ Jumtu un sienu profili ✓ Konstruktīvie profili ✓ Taisnais skārds ✓ Lietus ūdens noteksistēmas ✓ Papildelementi ✓ Dūmvadi ✓ Jumta logi ✓ Jumta plēves ✓ Jumta tilti ✓ Jumta un fasādes kāpnes ✓ Skārdnieku instrumenti ✓ Skrūves ✓ Sniega barjeras ✓ Ventilācijas izvadi

Lādēni, SIA, Apkures katli Liepājā

K.Ukstiņa 25-2, Liepāja, LV-3411
Būvējam no pamatiem līdz atslēgai:: ✓ Būves ✓ Betonēšana ✓ Fasāde ✓ Iekšdarbi ✓ Jumti ✓ Pirtis ✓ Citi darbi Piedāvājam arī:: ✓ Ūdensapgādes, santehnikas, kanalizācijas izveidi, uzstādīšanu, ierīkošanu ✓ Apkures sistēmu, apkures katlu, saules kolektoru, siltukmsūkņu un celtrālapkures sistēmu ierīkošanu, izveidi un uzstādīšanu ✓ Saules bateriju uzstādīšanu un elektroinstalāciju ierīkošanu.

 

Dzinno 500, Dimanta zāģēšana

Vējavas 26, Rīga LV-1035
Apraksts: Betona, armēta betona, ķieģeļu un granīta laukakmeņu zāģēšana un urbšana. Darbā tiek izmantoti dimanta griezējinstrumenti. Garantē augstu precizitāti. Pieredze kopš 2007. gada.

Europanels, SIA, Sendvičpaneļi un angāri

Lilijas 3a-4, Rīga, LV-1007
Angāri:

Viens no SIA "Europanels" pamatvirzieniem ir siltinātu angāru no sendvičpaneļiem tirdzniecība. Mēs piedāvājam iegādāties angāru ar gatavo būvniecības projektu (AR un MK daļas) par fiksētām cenām. Mūsu uzņēmums var sakomplektēt visu nepieciešamo materiālu patstāvīgai montāžai klienta pašu spēkiem vai piedāvāt angāra komplektāciju un mūsu montāžu "zem atslēgas". Nepieciešamības gadījumā mūsu pieredzējis arhitekts izstrādās individuālu projektu klienta konkrētām vajadzībām. Angāra karkass tiek izgatavots no karsti cinkotām metāla caurulēm, kas balstās uz betona pēdām. Jumta un sienu siltināšanai tiek izmantoti PIR sendvičpaneļi 100mm biezumā, kas ļauj būt pārliecinātam par angāra siltumizturību un konstrukcijas stingrumu, jo tiek aprēķinātas sniega un vēja slodzes. Katram piegādātajam angāram līdzi tiek sniegts tehniskais projekts.

MJ-partneri, SIA

Bajāru 44, Rīga, LV-1006
Apraksts: Viens no vadošajiem uzņēmumiem inženierkomunikāciju sistēmu montāžas un projektēšanas jomā!

Ceļavējš V.I, IK

Jāņkalna 16a, Alūksne, Alūksnes nov., LV-4301
Apraksts:

"Ceļavējš V.I." IK veic ūdensvada, kanalizācijas ierīkošanu, apzaļumošanas pakalpojumus un ēku demontāžas darbus Alūksnē, Alūksnes novadā.

Surface4you, SIA

Lizdēni, Parka 6, Rencēnu pagasts, Valmieras nov. LV-4232
Mākslīgās zāles priekšrocības:: ✓ Nav jālaista; ✓ Neprasa nezāļu iznīcināšanu; ✓ Nav jāpļauj; ✓ Atgādina dabīgo zālienu; ✓ Slodzes izsturīga; ✓ Dabiski zaļš visu gadu; ✓ Dažādu krāsu izvēle; ✓ Ugunsdrošs; Gumijas segumi:

Piedāvājam gumijas seguma ieklāšanu. Parasti šo segumu plaši izmanto sporta laukumos un bērnu rotaļu laukumos. Gumijas segumi tiek sagatavoti no speciālām granulām, tās sajaucot ar saistvielām. Granulas ar speciālu līmi tiek sajauktas objektā, izmantojot specializētu mikseri. Gumijas granulas ir pieejamas dažādās krāsās.

RJ Būvnieks, SIA

Rīga
Apraksts:

Mūsu uzņēmums, kurā strādā profesionāli un pieredzējuši darbinieki, kvalitatīvi paveiks plaša spektra būvniecības darbus par pieņemamām cenām. Sadarbībai atvērti, zvaniet un vienosimies!

Idea Crafter Group, SIA

Skolas 18, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Galvenie pakalpojumi::

"IDEA Crafter Group" nodarbojas ar visa veida mēbeļu montāžu (Virtuves, skapji, kumodes, vannas istabas). Veicam arī veikalu, salonu, muzeju, ražotņu, bērnu dārzu, skolu un citu iestāžu montāžu.

"IDEA Crafter Group" Mēbeļu montāžas pakalpojumu priekšrocības: Mēbeļu montāžas pakalpojumi ir paredzēti tiem, kuri vēlas ātri un vienkārši tikt pie virtuves mēbeļu vai citām sarežģītākām mēbelēm, neradot neērtības to salikšanā pašiem. IDEA  Crafter Group komandā ir profesionāli montētāji, kas ātri un efektīvi var salikt jūsu mēbeles, neradot Jums neērtības un netērējot Jūsu dārgo laiku.

Celtniecība, pārbūve, renovācija. Pašnodarbināti meistari.

Ausekļa 32, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Pēc sastādītās tāmes veiksim arī darbus:: ✓ Jaunu pamatu izbūve ✓ Veco pamatu stiprināšana ✓ Jumtu izbūve, segumu maiņa; ✓ Drenāžas un lietus ūdeņu novadīšana ✓ Sienu izbūve (gan mūris, gan stāvbūve) ✓ Elektroinstalācija, arī zibens novedēju uzstādīšana ✓ Santehnikas darbi, ieskaitot āra kanalizāciju ar septiķi un infiltrācijas lauku ✓ Ūdens un apkures ierīkošana, tai skaitā esošajā skurstenī metāla čaulas iestrāde ✓ Keramzīta, koka, estrich un betona industriālās grīdas ✓ Pilna iekšējo apdares darbu veikšana ✓ Kā arī citi celtniecības darbi

RemLat, logi, durvis, žalūzijas

Krasta 10, Saulkrasti, Saulkrastu nov. LV-2160
Apraksts:

Plastmasas, koka, alumīnija logi, durvis. Lodžiju, balkonu stiklošana. Durvju, logu montāža un uzstādīšana. Bīdāmās sistēmas, iebūvētie skapji, iebūvējamās mēbeles, virtuves mēbeles. Paceļamie un garāžu vārti.

 

Vires, SIA

Drošai būvniecībai 🏛
Rencēnu 10a, Rīga, LV-1073
Apraksts: Apsekošana. Ekspertīze. Konsultācijas. Būvuzraudzība.

SK Jumts, SIA

Flotes 16, Liepāja, LV-3405
Apraksts: „SK Jumts” piedāvā dažāda veida jumtu seguma ieklāšanu, nomaiņu, kausēto ruberoīda jumtu uzkarsēšanu. Visa veida skārdnieku un jumiķu darbus. Mansardu un jumta konstrukciju izbūvi, jumta logu montāžu, dūmvadu izgatavošanu. Piemeklēsim Jums vēlamāko variantu. Jumtu un sienu segumu tirdzniecība.