Būvniecība, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

MKV Rich Holding, SIA

Lidoņu 19, Rīga LV-1055
Bruģēšana, tāmēšana, betona darbi ar pieredzi, betona zāģēšana, mūrēšanas darbi, drupināšanas darbi, būvgružu drupināšana, būvgružu izvešana, būvgružu izvešanas licence, metālkonstrukciju demontāža, kuģa vraku demontāža, ražošanas iekārtu demontāža.
ZL.LV iesaka

Brickwood, SIA

Kārķi, "Vizbuļi" , Kārķu pagasts, Valkas nov. LV-4716
SIA "Brickwood" specializējas:: ✓ bruģēšanā ✓ stāvlaukumu, ietvju, celiņu veidošanā ✓ jumtu izbūvē, rekonstrukcijā ✓ industriālo ēku celtniecībā - lauksaimniecības būves, noliktavas Būvniecības pakalpojumi:

SIA "Brickwood" vairāk nekā 10 gadus specializējas vispārējā būvniecības pakalpojumu sniegšanā. Darbības galvenais motīvs ir augsta darba kultūra un motivēti darbinieki. Uzņēmuma mērķis ir nodrošināt augstas kvalitātes būvniecības un bruģēšanas pakalpojums, kā galveno prioritāti nosakot termiņu ievērošanu un apmierinātu klientu. Ērti projekta risinājumi turpmākam darbam ļauj izmantot mūsdienīgus materiālus un aprīkojumu, kas palielina būvniecības ātrumu, samazina nepieciešamību pēc cilvēkresursiem.

Romualds Ivanovskis, IDV

Rīga
Apraksts:

Kvalificēti profesionāļi kvalitatīvi veiks Jūsu privātmājas, ofisu, dzīvokļu un citu ēku kapitālo un nelielu remontu. Pieņemamas cenas, iekļaujamies norunātajos termiņos.

JNbūve, SIA

"Tīrumi" , Skaistkalnes pagasts, Bauskas nov. LV-3924
Apraksts:

Pamatu betonēšana, grīdu betonēšana, betonēšanas darbi, sienu betonēšana, "ESTRICH" betonēšana.

Jēkabpils PMK, SIA

Madonas 27, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5202
Apraksts:

SIA "Jēkabpils PMK" nodarbojas ar celtniecības darbu veikšanu, vadīšanu un būvuzraudzību, ēku konstrukciju projektēšanu un ēku būvprojektu vadīšanu, autoceļu, ielu un laukumu būvniecību un būvuzraudzību, upju hidrotehnisko būvju būvdarbu veikšanu, vadīšanu un būvuzraudzību, ūdensapgādes, kanalizācijas, siltumapgādes un ventilācijas sistēmu būvdarbu veikšanu, vadīšanu un būvuzraudzību. Uzņēmumā ieviesta kvalitātes vadības sistēma ISO  9001:2008 un vides vadības sistēma ISO 14001:2004

ACT, SIA

Upes 2, Rīga LV-1013
Apraksts:

Uzņēmums, kurā strādā pieredzējuši būvnieki, veic kvalitatīvus pilna cikla celtniecības darbus. Sadarbībai atvērti!

Yagi Development, SIA

K.Valdemāra 100, Rīga LV-1013
Pakalpojumi:: ✓ Jumta remonts, ✓ kapitālais remonts, ✓ komerciālā nekustamā īpašuma remonts, ✓ rūpniecisko grīdu remonts, ✓ stāvvietu remonts, ✓ mazstāvu būvniecība, ✓ projektēšana un dizains, ✓ iekārtu montāža. Par uzņēmumu:

SIA "YAGI Development" ir komerciālo un dzīvojamo nekustamo īpašumu objektu projektēšanas un būvniecības ģenerāluzņēmējs. Mūsu uzņēmums ir uzticams un profesionāls partneris būvniecības, inženiertehnisko un hidroizolācijas pakalpojumu tirgū Latvijā, Lietuvā un Igaunijā.

UKK Group, SIA

Rīga
Apraksts:

Mēs esam celtniecības uzņēmums ar vairāku gadu pieredzi. Piedāvājam santehnikas, mūrēšanas un citu celtniecības darbu veikšanu. Mūsu kompetentā komanda, kas sastāv no pieredzējušiem profesionāļiem, garantē, ka ikviens projekts tiek veikts ar rūpību un atbilst visaugstākajiem nozares standartiem. 

Pielietojam ilgtspējīgus un uzticamus celtniecības risinājumus, kas atbilst visiem klienta vajadzību aspektiem. Ja Jums ir nepieciešams uzņēmums, kas spēj efektīvi risināt santehnikas un celtniecības izaicinājumus, nekautrējieties sazināties ar mums – mēs esam gatavi uzņemties projektus dažādos apjomos.

Building House, SIA, hidroizolācijas darbi

Latgales 116, Rīga LV-1003
Apraksts:

"Building House" nodarbojas ar dažāda veida poliuretāna siltumizolāciju un hidroizolāciju. Siltinām un hidroizolējam māju bēniņus, jumtus, pamatus, grīdas, ārsienas un jebkuru citu virsmu. Veicam darbus gan lielos un apjomīgos objektos, gan mazākās dzīvojamās mājās. Mūsu darba procesā izmantojam Spānijā ražoto sertificēto un kvalitatīvo Tecnopol produkciju. Tecnopol ir kvalitatīva un videi maksimāli draudzīga poliuretāna un poliurīnvielas produktu līnija, kura nodrošina siltumizolāciju un hidroizolāciju ar augstu mehānisko un ķīmisko noturību. Vairāk informācijas par mūsu produktiem un to lietošanu atradīsiet mūsu mājaslapā.

ZL.LV iesaka

Ozolmājas, SIA

Rūpniecības 8b, Alūksne, Alūksnes nov. LV-4301
Apraksts:

SIA "Ozolmājas" nodarbojās ar dažādu būvmateriālu un būvkonstrukciju tirdzniecību. Būvmateriālu veikals, būvmateriāli. Celtniecība, celtniecības darbi, celtniecības pakalpojumi, remonts, dzīvokļu remonts, jumtu konstrukcijas. Alūksne, celtniecība Alūksne, dzīvokļu remonts Alūksnē.

KR & IR, SIA

Pļavu 6-22, Bauska, Bauskas nov. LV-3901
Veicam šādus darbus:: ✓ Ģipškartona darbi (sienas, griesti); ✓ Grīdas un sienu hidroizolācija; ✓ Sienu un griestu apdare (krāsošana, špaktelēšana, flīzēšana, tapešu līmēšana u.c.); ✓ Grīdas betonēšana, izlīdzināšana; ✓ Dažādu grīdas segumu ieklāšana, flīzēšana, koka grīdu un pārsegumu atjaunošana un labošana; ✓ Parketa ieklāšana, slīpēšana un lakošana; ✓ Santehnikas darbi; ✓ Būvgružu savākšana; ✓ Materiālu piegāde.

Manex būve, SIA

Ulbrokas 7-24, Rīga LV-1021
Apraksts:

Mūsu būvuzņēmums "Manex būve" dibināts 2007. gada sākumā, tā darbības sfēra ir visdažādāko ēku būvniecība, rekonstrukcija un renovācija no būvatļaujas saņemšanas līdz nodošanai ekspluatācijā. Mūsu labākā reklāma ir labi paveikts darbs un apmierināti klienti. Tā kā uzņēmums nav liels, tad nestrādājam uz projektu kvantitāti, bet gan ar individuālu pieeju katram projektam, lai tas izdotos pēc katra pasūtītāja vēlmēm un iespējām.

ArcHouse, SIA

K.Barona 137-56, Rīga LV-1012
Par uzņēmumu:

SIA "ArcHouse" piedāvā veikt ēku daļu pārbūvi, t.i., pagraba pārseguma pastiprināšanu, telpu pārbūvi, balkonu pārbūvi, un citu ēkā nesošo konstrukciju pastiprināšanu. Uzņēmums papildus veic privātmāju būvniecību, fasādes siltināšanu, fasāžu renovāciju un dažāda veida iekšdarbus.

Box Homes Norge, SIA

Rājumsila 33, Rīga LV-1057
Apraksts:

Mēs piedāvājam kvalitatīvas moduļu mājas, kas var kalpot visdažādākajiem mērķiem. Mūsu uzņēmums izveidos tieši jūsu vajadzībām piemērotu moduļu māju. Mājas ražošanu mūsu profesionālajiem darbiniekiem aizņems vien dažas nedēļas, tajā tiks izmantoti tikai augstas kvalitātes materiāli un gatavā ēka tiks operatīvi uzstādīta jums nepieciešamajā vietā un laikā!

Jumta segumi, žogi, SIA, interneta veikals Buvniecibaletak.lv

Ātri un kvalitatīvi! 😊 👍
Dārzciema 60b, Rīga LV-1073
Produkti: ✓ Jumtu segumi ✓ Jumta piederumi ✓ Žogi ✓ Fasādes materiāli ✓ Citas būvniecības preces Pakalpojumi: ✓ Jauna būvniecība un renovācijas darbi ✓ Jaunu angāru projektēšana un būvniecība ✓ Produktu parametru pārbaudes

ARS būve, SIA

Duntes 10, Rīga, LV-1013
Apraksts:

Būvfirma SIA "ARS būve" ir licencēts, konkurētspējīgs celtniecības uzņēmums ar visaugstākā līmeņa darba kvalitātes un uzticama, precīza sadarbības partnera reputāciju. Mūsu ikdiena ir darbs vienā specializētā nozarē - pāļu pamatu izbūvē. Celtniecības darbi sevī ietver dažāda veida pāļu dzīšanu ar speciālu tehniku, atkarībā no grunts stāvokļa un objekta atrašanās vietas. Veicam kvalitātes kontroli - pāļu veseluma pārbaudi ar ultraskaņu, ģeoloģiskās izpētes atskaites ar griezumiem un pāļu statisko pārbaudi. Pastāvīgi un plānveidīgi veltām uzmanību uzņēmuma darbinieku apmācīšanai un kvalifikācijas celšanai.

Yourhouse, SIA

Rīgas 9-1, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Uzņēmums piedāvā::

* Visa veida pamatu būvniecība * Koka karkasu un paneļu māju montāžu * Jumta konstrukcijas montāža * Jumta seguma montāža * Logu, durvju montāža un apdare * Ēku arējā apdare, koks, metāls, betona vai cita materiāla plāksnes * Elektroinstalācija * Kanalizācija * Ventilācija * Apkures sistēma * Ēku iekšējā apdare * Žogi, sētas, vārti * Teritorijas labiekārtošana un apzaļumošana

ZL.LV iesaka

MONO L, SIA

F.Brīvzemnieka 28-1, Liepāja LV-3401
Par uzņēmumu:

Esam jauns uzņēmums, kas specializējas pilna cikla būvniecības darbos. Strādājam un nodrošinām kvalitatīvus un uzticamus celtniecības darbus, atbilstoši mūsu klientu visdažādākajām prasībām. Darbus paveic pieredzējuši profesionāļi, ievērojot visus būvniecības un drošības noteikumus ar augstas kvalitātes materiāliem. Sniedzam plašas konsultācijas par veicamajiem būvdarbiem. 

DHG Construction, SIA

Zārdu 2a, Rīga, LV-1083
Mūsu pakalpojumi: ✓ Degvielas uzpildes stacijas ✓ Vispārēja celtniecība ✓ Aukstumiekārtu un ventilācijas sistēmas ✓ "Zviedru mājiņas" Būvē ar Daldehog:

Pašmāju celtniecības vadības uzņēmums ar saknēm Zviedrijā un plašu portfolio Austrumeiropā.

Nodarbojamies ar degvielas uzpildes staciju projektēšanu un būvniecību, kā arī ar vispārējo celtniecību un remontdarbiem, aukstumiekārtu un ventilācijas sistēmu instalāciju un apkalpošanu.

Saldus komunālserviss, SIA

Mazā 6, Saldus, Saldus nov., LV-3801
Pakalpojumi: ✓ Ūdensapgāde un kanalizācija ✓ Transporta pakalpojumi ✓ Kapsētas pakalpojumi Par uzņēmumu:

Uzņēmums dibināts 1945. gadā kā Saldus pilsētas "Komunālo uzņēmumu kantoris". Ar 1950. gadu tiek nomainīts nosaukums uz "Komunālo uzņēmumu kombināts" ("KUK"). "KUK" pakļautībā ir vairākas nozares, kuras laika gaitā ir mainījušās, jo nav bijušas rentablas. 2003. gada 6. novembrī "KUK" tiek pārdēvēts par SIA "Saldus komunālserviss" ar mērķi uzlabot Saldus pilsētas komunālās saimniecības darbību. Uzņēmumā strādā 40 kvalificēti darbinieki ar atbilstošu profesionālo un lielu darba pieredzi.