Būvniecība, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

OL-TERRACE

Latgales 322, Rīga LV-1063
koka karkasa māju konstrukcijas ir sienu, pārseguma un jumta paneļi, koka karkasu māju pilna cikla būvniecība

ODILE MODULS, SIA

Valdlauči, "Gutta 2" , Ķekavas pagasts, Ķekavas nov. LV-1076
Par uzņēmumu:

SIA "ODILE MODULS" ir būvniecības uzņēmums ar pamatprofilu ēkas konstrukciju izbūvē un monolītā betonēšana. Visa veida būvniecības ideju realizācija. Sniedzam konsultācijas sekmīgam un kvalitatīvam darbam. 

Skrūvpāļu pamati, SIA

Biksēres 2, Rīga, LV-1073
Apraksts: Ko darīt, ja izvēlētā platība atrodas gleznainā vietā un priecē aci, bet apgrūtinoša mājas celtniecībai? Risinājums ir! Izmantojot skrūvpāļu pamatus, paveras iespēja veikt darbus visās gruntīs. Ja Jūs plānojat plašu dzīvojamās mājas celtniecību visai ģimenei, izvēlieties tehnoloģiju, kas nodrošina augstas kvalitātes materiālus un pakalpojumus, ekonomē Jūsu laiku un naudu. Darbi, kas saistīti ar skrūvpāļu uzstādīšanu, saglabās Jūsu ainavu, nesagādās neērtības Jums un Jūsu kaimiņiem, kas pie izvēles nav mazsvarīgs faktors! Pamati no skrūvpāļiem – vienīgais patiesais risinājums!

Reborn, SIA

Jaunkūlu 21, Ādaži, Ādažu nov. LV-2164
Apraksts:

Mūsu stāsts ir par atdzimšanu. Par ēku, kurai tiek dota otrā dzīve - pārtopot jeb pārdzimstot no jūras konteinera par modernu, ērtu pirtiņu, dzīvojamo moduli, kompaktu biroju, vai vietu, kur novietot saimniecībā nepieciešamās lietas. ELASTĪGUMS. Mēs katrs vēlamies, lai mūsu lietas kalpo mums, nevis mēs – lietām. "REBORN" būves ir gatavas pielāgoties individuālām vēlmēm, gaumei "REBORN" stāsts ir par atdzimšanu. Par simbolisku atdzimšanu pirtī un par pirts ēku, kurai tiek dota otrā dzīve - pārtopot jeb pārdzimstot no jūras konteinera par modernu un ērtu pirtiņu

BKD Projekti, SIA

Brīvības gatve 224b, Rīga LV-1039
Pakalpojumi: ✓ Būvprojektu būvkonstrukcijas sadaļas izstrāde ✓ Saliekamo dzelzsbetona elementu projektēšana ✓ Būvkonstrukciju BIM modeļa izstrāde ✓ Dzīvokļu vienkāršotas atjaunošanas projektu izstrāde ✓ Būvju tehniskā apsekošana ✓ Metāla konstrukciju projektēšana

ETNAS fasādes

A.Čaka 125, Rīga LV-1011
Par mums::

ETNAS fasādes -  fasāžu siltināšanas, restaurācijas uzņēmums ar lielu pieredzi savā jomā. ESAM uzticams fasāžu izbūves partneris. Piedāvājam fasāžu uzmērīšanu, tāmes sagatavošanu, fasādes apdari un nodošanu ekspluatācijā. Liela pieredze restaurācijas, siltināšanas un ventilējamo fasāžu izbūves darbos. Esam veikuši lielu skaitu daudzdzīvokļu dzīvojamo ēku, biroja ēku un privātmāju fasāžu apdares darbus. Lepojamies ar paveikto un ceram uz sadarbību arī ar Jums!

Raco, SIA

Piņķi, Rīgas 13-16, Babītes pagasts, Mārupes nov., LV-2107
Fasāžu darbi, iekštelpu darbi, hidroizolācija, betona injekcijas, fasāžu siltināšana, fasāžu renovācija, fasāžu apdare, plaisu nostiprināšana ar injekciju metodi, iekšējie celtniecības darbi, ārējie apdares celtniecības darbi, ēku fasāžu siltināšana, fasāžu renovācija, horizontālā hidroizolācija, vertikālā hidroizolācija, balkona

Forest Products, SIA

Rīga
Apraksts:

Pieredzējusi būvnieku komanda veic kvalitatīvus celtniecības un remonta darbus no pamatiem līdz atslēgai. Kvalitatīvs darbs, pieņemamas izmaksas. Sadarbībai atvērti.

Leroko, SIA

Turpinām strādāt!
Ēdoles 54a, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
Apraksts: „Leroko” – Lauksaimniecības tehnikas un rezerves daļu tirdzniecība. Automašīnu un rezerves daļu tirdzniecība. Piegādes, garantijas, konsultācijas. Celtniecības un būvniecības pakalpojumi. Uz vietas plašā klāstā traktori, kombaini, meža tehnika, arkli, augsnes apstrādes tehnika, piekabes, riepas u.c. Plašā klāstā lietotas rezerves daļas traktoriem.

Kames, SIA

Transporta 1, Salacgrīva, Limbažu nov. LV-4033
Apraksts: SIA Kames veic celtniecības darbus - no atslēgas līdz jumtam!

Longor nami, SIA

Rīga
Apraksts:

Jauns, strauji augošs uzņēmums, kurā strādā savas jomas kvalificēti speciālisti, veic visa veida celtniecības un galdniecības darbus. Veicam arī ēku uzturēšanas un namu apsaimniekošanas pakalpojumus.

Beltes Būve, SIA

Rīgas 54, Salaspils, Salaspils nov. LV-2169
Par firmu: SIA "Beltes Būve" nodarbojas ar būvniecību un visa veida betonēšanas darbiem. Tāpat uzņēmums ražo pamatu stiprinājumus, mikropāļus, krastu stiprinājumus, kā arī veic industriālo konstrukciju izgatavošanu un montāžu.

KUR Serviss, SIA

Rīga
Apraksts:

Būvniecības uzņēmums, kurā strādā pieredzējuši profesionāli, veic pilna cikla celtniecības darbus no  ''A-Z''. Garantējam kvalitāti un termiņu ievērošanu. Pieņemamas izmaksas. Sadarbībai atvērti gan privātpersonām, gan uzņēmumiem!

Arbets, SIA

Jūrkalnes 2a, Rīga LV-1046
Apraksts:

Industriālo betona grīdu ieklāšana. Droši jautā – konsultācija un tāme bez maksas.

SIA "ARBETS" ir specializējusies betona un betona klona grīdu būvniecībā. Pie mums strādā darbinieki ar lielu darba pieredzi betona un betona klona grīdu izstrādes jomā. Mēs Jums sniegsim konsultācijas un palīdzēsim rast labāko risinājumu Jūsu objektam.

SEVES, dimanta urbšana, dimanta zāģēšana

Saulkrastu 2, Rīga LV-1026
Piedāvājam:: ✓ Dimanta urbšana ✓ Dimanta zāģēšana ✓ Pāļu ciršana ✓ Dimanta urbji ✓ Dimanta diski ✓ Abrazīvie diski ✓ Dimanta urbju remonts Apraksts:

Esam mūsdienīgs un intensīvi augošs uzņēmums, kurā tiek izmantotas moderno tehnoloģiju iespējas. Īpašu nozīmi uzņēmums pievērš darbu kvalitātei. Mūsu firmas speciālisti garantē izpildāmo pasūtījumu precizitāti un kvalitāti. Par to liecina mūsu stabilā pozīcija Latvijas tirgū, pastāvīgā sadarbība ar lielākajām celtniecības firmām. Dimanta urbšanas un zāģēšanas pakalpojumi. Urbšana būvkonstrukcijās. Zāģēšanas un urbšanas darbi ar dimanta instrumentiem, restaurācija, akmens apstrādes instrumenti. Augsti kvalificēti urbšanas un zāģēšanas darbi.

1 Energy, SIA

Alsungas 14a, Rīga, LV-1004
Galvenās kompetences:: ✓ Gāzes vadu projektēšana un saskaņošana ✓ Gāzes vadu izbūve ✓ Iekšējo, ārējo inženiertīklu montāža ✓ Labiekārtošanas un rakšanas darbi Svarīgi:: ✓ SIA “1 Energy” ir sertificēts un būvkomersantu reģistrā reģistrēts uzņēmums ar būvkomersanta reģistrācijas Nr.15587. ✓ Pieredzējusi, profesionāli speciālisti, kuri nodrošina pilnu būvniecības pakalpojumu klāstu, sākot no gāzes apgādes projekta izstrādes līdz pat gāzes vadu nodošanai ekspluatācijā. ✓ Esam izvēlējušies kompleksu pieeju darbam, jo rūpējamies par mūsu klientu laiku un līdzekļiem ✓ Strādājam Rīgas, Jūrmalas, Valmieras, Jēkabpils, Ogres, Jelgavas, Cēsis, Siguldas, Garkalnes, Olaines, Ķekavas, Iecavas, Bauskas, Mārupes pilsētās un apkārtnē. Strādājam arī visā Latvijā.

E Būvvadība, SIA

"Kargo" , Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Apraksts:

Veicam visa veida un sarežģītības demontāžas un nojaukšanas darbus. Pēc demontāžas sakārtojam teritoriju, būvgružas drupinam, šķirojam un aizvedam tālākai utilizācijai;

Izstrādājam demontāžas projektus;

Veicam grunstūdens līmeņa pazemināšanas darbus - ūdens atsūknēšanas un pārsūknēšanas darbus, projekta realizāciju, ūdens pazemināšanas sistēmas apkalpošanu;

Specializētas celtniecības tehnikas un tehnoloģisko iekārtu noma;

Piedāvājumā Meliorācijas pakalpojumi, tai skaitā tehnisko projektu izstrāde un saskaņošana, būvdarbu veikšana un vadīšana, meliorācijas sistēmu ierīkošana (Veicam meliorācijas drenāžu izbūvi lauksaimniecības zemēs, veco meliorācijas sistēmu remontu un rekonstrukciju, Novadgrāvju rakšanu un caurteku būvniecību, lietus notekūdeņu sistēmu būvniecību u.c.).

Pārklājums, SIA, LDE LINING

Krasta 103, Rīga LV-1019
Pakalpojumi: ✓ Hidroizolācija ✓ Grīdu pārklājumi ✓ Graco industriālās iekārtas ✓ Siltumizolācijas materiāli Apraksts:

SIA ''Pārklājums'' jau vairāk nekā 10 gadus ir Latvijas tirgū un nodarbojas ar poliuretāna, hidroizolācijas membrānu un pārklājumu tirdzniecību, materiālu uzklāšanu un poliuretāna, akrila, epoksīda grīdas pārklājumu materiālu piegādi, kā arī minēto materiālu ieklāšanu. Izmantojam augstas kvalitātes hidroizolācijas un siltumizolācijas materiālus. Uzņēmumā strādā pieredzējuši speciālisti ar pieredzi Graco, Airblast, Contracor, Donaldson, OSU Hessler iekārtu servisā, to apkalpošanā un tirdzniecībā. Izmantojam augstas kvalitātes hidroizolācijas un siltumizolācijas materiālus. Sniegsim Jums kvalificētu apmācību vai padomu darbam ar augstspiediena krāsošanas iekārtām vai padomu, kā novērst tekošu balkonu, ūdeni pagrabā vai grīdu, kas rada putekļus.

KOGER VIDE, SIA

Bāriņu 10, Rīga LV-1002
Pakalpojumi: ✓ Projektēšana ✓ Rievpāļu noma ✓ Rievsienu un atbalsta sienu izbūve ✓ Autoceltņa noma ✓ Būvbedru izbūve ✓ Grāvju izbūve Apraksts:

SIA "KOGER VIDE" piedāvā rievsienu, atbalsta sienu izbūvi, būvbedru izbūvi un ēku demontāžas darbus visā Latvijas teritorijā. "KOGER VIDE" SIA veic visa veida zemes darbus- meliorāciju, pamatu izbūvi un piedāvā rievpāļu un autoceltņu  nomu.

 

Greenmaterials LT, UAB

Debreceno g 11-52, LT94173, Klaipėda
Par uzņēmumu:

Uzņēmums dibināts 2012. gadā ar mērķi radīt un piedāvāt novatoriskus risinājumus un tehnoloģijas būvniecībai, pamatojoties uz ekoloģiskajiem būvmateriāliem. Piedāvājam videi draudzīgu būvmateriālu un izstrādājumu iegādi, iepazīties ar visiem materiāliem. Sniegsim padziļinātu konsultāciju sadarbības partneriem. Pieņemamas cenas!